:lol:Iwona_PB napisał(a):krakuscity napisał(a):Ale czy była tam głusza . Może będzie jakaś relacja z wakacji?Iwona_PB napisał(a):W tym roku Ivan Dolac petów aż tak dużo nie było.
Pozdrawiam
haj Krakus, głusza umiarkowana, zwłaszcza po 1 września
He, a ja nawet jednego Polaka na plaży podejrzewałam o bycie Tobą i z pewną dozą nieśmiałości zapytałam, czy aby nie uczestniczy w forum cro.pl. Pomyliłam się jednak
Pzdr
aniuczek napisał(a):Iwona_PB napisał(a):Jako niepaląca proszę o bardziej konstruktywne rady
Bardzo proszę Jako osoba niepaląca proponuję zakazać palenia na plażach jako i innych miejscach publicznych. O ile takiego zakazu już nie ma. No i przede wszystkim ten zakaz egzekwować
sirk napisał(a):pietro napisał(a):Zazwyczaj palacze to egoiści-niestety i brudasy.....
Tak .... A ci, którzy nie palą to zazwyczaj samarytanie i altruiści. Nie mówiąc już o tym, że są wzorem do naśladowania jeśli chodzi o czystość. Chyba trochę za bardzo generalizujesz.
magodr napisał(a):Pety to nie tylko problem na plaży. Jakoś wcześniej nie dostrzegałam wszechobecnego brudu w Chorwacji. Teraz mając małe dziecko, które jest na etapie raczkowania spotykałam się z tym problemem na każdym kroku. W rączkach mojego synka znajdowałam przeogromną ilość petów i to będąc w takich miejscach jak starówka w Trogirze, skwer przed pałacem Dioklecjana w Splicie, a o samym Dubrowniku i Stradun już nie wspomnę.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...