mysza73 napisał(a):wiola2012 napisał(a):Do niektórych zdjęć mam zakaz wstępu. Próbowałam w różnych przeglądarkach. Czyżby dozwolone od lub do pewnego wieku
Ale że jak to
Widzę białą kartkę i znak zakazu
Na telefonie też. Hm
mysza73 napisał(a):wiola2012 napisał(a):Do niektórych zdjęć mam zakaz wstępu. Próbowałam w różnych przeglądarkach. Czyżby dozwolone od lub do pewnego wieku
Ale że jak to
mysza73 napisał(a):Czas zakończyć tą relację ...
....I tak to skończyło się nasze pierwsze spotkanie z Sycylią ...
mysza73 napisał(a):Potrzebuję jeszcze jedną sycylijską głowę i ścierę dla Potter
mysza73 napisał(a):Ale już nabyłam odpowiednie książeczki ... bo powrót jest razej pewny ...
Na taką mnie nie staćwiola2012 napisał(a):mysza73 napisał(a):Potrzebuję jeszcze jedną sycylijską głowę i ścierę dla Potter
Ale właśnie taką ?
Teraz niech se padatony montana napisał(a):Sycylia jak to Sycylia - lubi POPADAĆ poza sezonem
Cały czas trwa walka czy Sycylia czy Cyklady w wakacje ...maslinka napisał(a):Może następnym razem polećcie w sezonie , żeby mieć gwarantowaną pogodę. Pomęczycie się w upale , ale na brak słońca nie będziecie narzekać
"Sycylijczyka mam na liście, ale tam gdzie zamawiałam teraz był niedoatępny.dangol napisał(a):Lekturę na kolejny pobyt masz już przygotowaną - książki są aż trzy (tę ostatnią kiedyś przeczytałam), więc zapowiada się dłuższy wypad, niż ten "spopielono-zalany". Dorzuć sobie jeszcze "Sycylijczyka" autorstwa Mario Puzo (tego od "Ojca chrzestnego").
A w której części wyspy Ty wtedy byłaśKaterina napisał(a):Dzięki za relację (super) i rekomendację lektur.
Byłyśmy w tym samym czasie na ...dwóch różnych Sycyliach
Twoja lepsza pod względem widokowym i kulinarnym, moja za to dała mi piękną pogodę - aż wierzyć się nie chce, gdy oglądam Twoje zdjęcia, że miałam 1,5 dnia deszczowego na 10 dni pobytu.
Może, jeśli się zbiorę w sobie, to pokażę.
Bardzo mi się podobało, dzięki raz jeszcze - jestem zmotywowana Twoimi zdjęciami do powrotu
mysza73 napisał(a):I jeszcze książeczka tematyczna ...