Dawigs napisał(a):Plaża Pasjača świetna Miło było przypomnieć sobie Dubrownik . Arboretum w Trsteno odwiedziliśmy ze znajomymi w 2017 i był to mały zawód. Na Twych zdjęciach wygląda ładniej, bardziej zielono .
ruzica napisał(a):Nadrobiłam
Za te 200 kun, to bym na Lokrum siedziała cały dzień, a nie 2 godziny . W październiku króliki były
Szczerze mówiąc, gdybym rezerwowała apartman z widokiem na morze, a dostała widok na krzaki, to trochę bym się wkurzyła. Chociaż w sumie za 50 euro na 4 osoby można troszkę przymknąć oko na niedogodności.
Pasjača to jedna z moich dwóch najulubieńszych plaż w cro
Ciekawe co jeszcze będzie, bo jak na razie to rzeczywiście górna półka
To będzie mój najkrótszy odcinek ever
Kapitańska Baba napisał(a):Klimatyczne miejsce - mostek i platan
Taki spacer bez najukochańszych na świecie ogonków jest czasami niezbędny i pozwala odetchnąć
Katerina napisał(a):pomorzanka zachodniaTo będzie mój najkrótszy odcinek ever
I to jest metoda Przynajmniej dla takich jak ja
Serio, lepiej mało, niż nic.
Na tej ławeczce siedzę...oczami wyobraźni ( jeśli można siedzieć oczami ), a i pod platanem widzę siebie z miłym panem
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Takich spacerów ostatnio jest coraz więcej - bo co to za atrakcja : spacer z rodzicami.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ha! O tym trochę będzie w najbliższym odcinku.
Kapitańska Baba napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Ha! O tym trochę będzie w najbliższym odcinku.
To trafiłam z przemyśleniami
Ale że jesteś spragniona relacji?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Po dwóch dniach zwiedzania plaż i krótkich zaledwie spacerków przyszedł czas na wycieczkę. Dzisiaj to będzie Ston i jego mury.
Powrót do Nasze relacje z podróży