Janusz Bajcer napisał(a):woka napisał(a):Idealny to jest ten, gdzie ja się zatrzymuję. ....
Będę strzelał - to gdzieś na wyspie Krk
Wygrałeś.
Jednak to nie przeszkadza aby to było w Polsce. W niczym.
FUX napisał(a):Plumek. Wyślij maila do mnie, to Mu prześlę z "dedykacją"...
Kawowe i nie tylko pikniki coś w sobie mają. Siadaliśmy sobie gdzieś na skale we Włoszech z koszykiem pełnym wiktuałów i było cool.
Z zazdrością patrzyłem na wyluzowanych Turków, jak robili sobie kiejf.
Godzinka i totalnie się odprężali.
Plumek napisał(a):A gdybyście tak się wcielili we właściciela pensjonatu? Jak dopieszczalibyście swoich gości?
Plumek napisał(a):woka napisał(a):Jeżeli chodzi o moje zdanie to bardzo nie lubię, nie cierpię jak ktoś (właściciel obiektu) mnie rozpieszcza.
O! Bardzo interesujące podejście Też warte zastanowienia
weldon napisał(a):Plumek napisał(a):woka napisał(a):Jeżeli chodzi o moje zdanie to bardzo nie lubię, nie cierpię jak ktoś (właściciel obiektu) mnie rozpieszcza.
O! Bardzo interesujące podejście Też warte zastanowienia
Mz uniwersalność i chęć zaspokojenia potrzeb wszystkich, to najgorsza z mozliwych dróg.
Postaw na to, w czym się czujesz dobrze, a przyjadą tacy klienci, którzy właśnie takiej oferty oczekują.
Jak zaczniesz "dogadzać" wszystkim, to nie będzie to zbyt zachęcająca oferta - ciężko być "przyjazną dzieciom" i jednocześnie "cichą i spokojną" - natomiast sprawy, które Ci osobiście nie pasują, robione na siłę,
raczej na pewno ci nie wyjdą.
Pozdrawiam
Plumek napisał(a):
Ja już swoje przemyślenia mam. I chodziło mi raczej o sprawy "uniwersalne", czyli np. smaczne śniadania z dużym wyborem pieczywa i swojskich wędlin.
Plumek napisał(a):Ja już swoje przemyślenia mam. I chodziło mi raczej o sprawy "uniwersalne", ....
Plumek napisał(a):
A gdybyście tak się wcielili we właściciela pensjonatu? Jak dopieszczalibyście swoich gości?
woka napisał(a):W ładnym otoczeniu to nawet przypalona zupa smakuje.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko