eliza_12 napisał(a): Szukam już czegoś na przyszły rok ale chcielibyśmy wynająć apartamenty lub hotel ale z wyżywieniem i w miarę przyzwoitej cenie. Proszę Was o porady co polecacie ?
eliza_12 napisał(a):Bardzo nie dobre informacje macie dla mnie chociaż powiem szczerze że liczyłam się z tym
A może ktoś zna jakąś rodzinkę która wynajmuje apartmani a za dopłatą coś upichci ?
eliza_12 napisał(a):Dostałam odpowiedź z Hvaru co do rezerwacji na przyszły rok i jak bardzo mi się ta kwatera podobała to równie bardzo jestem zaszokowana ceną a mianowicie pani zawołała sobie 139 Euro od osoby ( kwatera + śniadanie + obiad ) Dla mojej rodziny to wychodzi 7.000 zł nie licząc dojazdu.
SZOK !!!!
Chyba im się coś poprzestawiało . W tym roku wczasy za 4 osobową rodzinę wyniosły nas z wszystkim 4.200 zł ( kwatery, dojazd, zwiedzanie, pamiątki, prezenty, trunki )
eliza_12 napisał(a):Dostałam odpowiedź z Hvaru co do rezerwacji na przyszły rok i jak bardzo mi się ta kwatera podobała to równie bardzo jestem zaszokowana ceną a mianowicie pani zawołała sobie 139 Euro od osoby ( kwatera + śniadanie + obiad ) Dla mojej rodziny to wychodzi 7.000 zł nie licząc dojazdu.
SZOK !!!!
eliza_12 napisał(a):Chyba im się coś poprzestawiało . W tym roku wczasy za 4 osobową rodzinę wyniosły nas z wszystkim 4.200 zł ( kwatery, dojazd, zwiedzanie, pamiątki, prezenty, trunki )
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje