Zapraszam na spóźnioną majówkę AD 2019
To zdjęcie to podsumowanie całego wyjazdu: wiosna, upalna temperatura i zabytki….
Usprawiedliwionemchrob napisał(a):Spóźniłem się trochę ale, że relacja też spóźniona to proszę o usprawiedliwienie.
Witaj Danusia serdecznie... Odpoczynek był mi zdecydowanie niezbędny, udział w targach to dla mnie praca ok. 18h/dobę przez 9 dni z rzędu, non stop w kostiumie, szpilkach oraz rozwiązywanie setek problemów w krótkim targowym czasie..... po takim wyjeździe jestem umordowana... tyle dobrze, że jest to doceniane, także finansowo.....dangol napisał(a):Fajnie że piszesz
Leniwy Peloponez wprawdzie mi nie "grozi", bo lenistwo marzy mi się na jakiejś z greckich wysepek, ale intensywne Ateny w takim połączeniu by mi pasowały
Masz więc kolejną zaciekawioną czytelniczkę.
Cześć. Ja nie mam w zwyczaju wrzucać wiele zdjęć w swoich relacjach, zwłaszcza 100 kadrów tego samego. Wychodzę z założenia, że relacja ma dawać pewien pogląd, namiary, praktyczne informacje, a szczegółowe odkrywanie pozostawiam każdemu na miejscu.... I druga sprawa, to każde z tych miejsc jest tak obfotografowane, że tysiace grafik jest dostępne w googlach, a dla mnie relacja to słowa, a zdjęcie dodatkiem.... Wiem, mało popularne rozwiązanie w dzisiejszych szybkich czasach, ale ja wolę czytać niż oglądać setki zdjęć, często bardzo podobnych.....aga_stella napisał(a):Jestem, ale aż się boję, że znów będziesz cedzić zdjęcia jak z Włoch (sądząc, być może pochopnie po zajawce)
Zapraszam. Postaram się dawać regularnie kolejne posty....piotrf napisał(a):Gdybym tylko mógł - już teraz ruszyłbym Twoim śladem