Cześć Beatko
Jeśli i tutaj mogę poczytać Twoją relację to się przyłączę . Jakoś tak na cro czuję się lepiej . Ateny mamy do poprawki, bo byliśmy jedną pełną dobę, a chciałabym jeszcze z jedną. Chętnie popatrzę.
piekara114 napisał(a): Na miejscu czekają na nas, samochód też, tylko sczytanie karty kredytowej pod kaucję (której nawet nie nałożyli przez cały okres wypożyczenia) i możemy jechać….
piotrf napisał(a):W bolidzie Fiat 126p w trójkę + trzy plecaki . . . ale to były czasy
Pozdrawiam
Piotr
Tfu, tfu, wypożyczalnie każdorazowo trafiają nam się dobre i bezproblemowe. Ale myślę, że to też efekt tego, że wybieramy lokalne (więc i ze starszymi samochodami) oraz płacimy w wypożyczalni full ubezpieczenie z 0excces. To był pierwszy raz jak przez pośrednika korzystaliśmy. Z wypożyczalni z obsługą polską w Atenach i okolicy nikt nie chciał podstawić samochodu na lotnisko, odbiór w Pireusie lub Rafinie, wiec jak doliczyłam koszt transportu to cenowo się już mi to nie opłacało totalnie...wiola2012 napisał(a):Trafiliście na dobrą wypożyczalnię.
piekara114 napisał(a):
Jak przeczytałam: zza płota widać dokładnie to samo, co jak się zza płot wejdzie…
piekara114 napisał(a):Obok parkingu widać rzymski odeon, choć szczerze, to mogliby o teren zadbać i go przekosić i choć te większe chwasty wyrwać spomiędzy kamieni….
piekara114 napisał(a):Tfu, tfu, wypożyczalnie każdorazowo trafiają nam się dobre i bezproblemowe.wiola2012 napisał(a):Trafiliście na dobrą wypożyczalnię.
piekara114 napisał(a):Co do Majorki to może kiedyś, bo na razie nie mam jej w planie....
To trochę szkoda, w końcu wygrzewanie się to priorytet na wakacjach.piekara114 napisał(a):PS. teraz siostra miała się tam wygrzewać, a wieje jak w kieleckim, parawan by się przydał na plaży, fale większe niż nad Bałtykiem i zostało jej tylko spacerowanie...
piekara114 napisał(a):…..jeszcze patrzymy na niedaleki Agrokorynt…
…ale tam już się nie udajemy…