Nasze poprzednie relacje opisane na forum, gdyby Ktoś chciał zajrzeć to:

Zapraszam też ewentualnie do założonych przeze mnie wątków dla dobra czytelników forum:

piekara114 napisał(a):Jestem i z przyjemnością i pooglądam i poczytam - lubię czytać
piekara114 napisał(a):Też mi chodzi relacja jeszcze z 2019 i 2018, a na razie Lesbos nie mogę kończyć
te kiero napisał(a):Mapka przejazdów jakie zrobiliśmy, tak mniej więcej.
Mikromir napisał(a):Cześć!![]()
Wreszcie zobaczę szczegóły tej wyprawy.![]()
Mikromir napisał(a):te kiero napisał(a):Mapka przejazdów jakie zrobiliśmy, tak mniej więcej.
I to wszystko z jednej bazy?!Ja do tego potrzebowałam aż trzech, na samym Pelo. Nie licząc czwartej przy Monemvazji. I osobnej wyprawy do Meteorów 25 lat temu.
![]()
te kiero napisał(a):piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem ile km przejechaliście?
Nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 2,7tysięcy było chyba (11dni). Dobrze, że jest tam trochę autostrad to można podgonić, choć jest sporo ograniczeń.
piekara114 napisał(a):PS. Danka kiedy planujesz wakacje i gdzie? Bo wiesz, coś planujemy, rezerwujemy, a nie chcę powtórki z Pagu z pogodą....
Mikromir napisał(a):te kiero napisał(a):piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem ile km przejechaliście?
Nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 2,7tysięcy było chyba (11dni). Dobrze, że jest tam trochę autostrad to można podgonić, choć jest sporo ograniczeń.
No to zaszalałeś. Ja byłam zmęczona już przy ok. 2 tyś. w 2 tygodnie.![]()