Dawigs napisał(a):te kiero napisał(a):Suplement Nafplioński...
Fajna ta Nafpilońska starówka . Przypomina mi Palaiochorę na Krecie.
Z Nafplio mamy chyba najwięcej zdjęć, więc to może świadczyć o tym jak nam się tam podobało.
Mikromir napisał(a):This is Sparta!
Mikromir napisał(a):Nafplion pokazałeś pięknie. Aż by się chciało wrócić.
te kiero napisał(a):Mikromir napisał(a):This is Sparta!
Miałem nawet ochotę zakupić
te kiero napisał(a):Mikromir napisał(a):Nafplion pokazałeś pięknie. Aż by się chciało wrócić.
Dzięki.
Oj tak zdecydowanie
Rzuciłem okiem na ceny apartamentów w Nafplio w interesujacych mnie lokalizacjach i z lekka mnie odstraszyło
piotrf napisał(a):Kolejny dziwny sezon się szykuje , ale gdyby się udało zrealizować plany , pozwolę sobie kilka pytań zadać na p.w. jeżeli nie masz nic przeciwko Póki co - testy , szczepienia , dystans , maseczki . . .
Trudno , najważniejsze żebyśmy zdrowi byli
Pozdrawiam
Piotr
aga_stella napisał(a):Witaj,
Całkiem fajnie i ładnie w tej relacji. Krótko mówiąc podoba mi się
Grecja w planach zupełnie niesprecyzowanych (bo na razie nie zawracam sobie głowy planami z wiadomych powodów), ale wiedzę warto gromadzić.
wiola2012 napisał(a):Marzy mi się taki pusty Nauplion.
wiola2012 napisał(a):Oglądam sobie Twoje zdjęcia i oglądam jednocześnie film dok. na Canal + „Odyseja po greckich wyspach” -świetny reportaż śladami Odyseusza. I jedno i drugie w sam raz, żeby wprowadzić się w wakacyjny klimat.
te kiero napisał(a):
Na pewno wrócimy na Peloponez, bo atrakcji jeszcze zostało sporo.
wiola2012 napisał(a):Było mi bardzo miło Wam towarzyszyćte kiero napisał(a):Na pewno wrócimy na Peloponez, bo atrakcji jeszcze zostało sporo.
Może się zdarzyć , że gdzieś się nasze ścieżki skrzyżują
dangol napisał(a):Dzięki za relację
te kiero napisał(a):
Na pewno wrócimy na Peloponez, bo atrakcji jeszcze zostało sporo.
Życzę spełnienia zamierzeń