Roxi napisał(a):Też próbowałeś zetrzeć z monitora tę czarną kropkę po prawej stronie?
Widziałaś?
kaszubskiexpress napisał(a):No ptasia seria zacna, naprawdę.
Vjetar napisał(a):... ale ten film, wow,...
U mnie też jestRoxi napisał(a):Też próbowałeś zetrzeć z monitora tę czarną kropkę po prawej stronie?
ajdadi napisał(a):Nie ma jak klima w aucie...w Grecji bezcenna...
eystrasalt napisał(a):ajdadi napisał(a):Nie ma jak klima w aucie...w Grecji bezcenna...
Co ciekawe, większość widzianych przeze mnie Greków jeździ bez, czyli na "zimny łokieć".
Franz napisał(a):Mają siłę przyciągania.
ajdadi napisał(a):Nie ma jak klima w aucie...w Grecji bezcenna...
eystrasalt napisał(a):Co ciekawe, większość widzianych przeze mnie Greków jeździ bez, czyli na "zimny łokieć".
eystrasalt napisał(a):Ja staram się przestrzegać zasady, żeby różnica temperatur w aucie i poza nim nie przekraczała 6-8 stopni. Dziwnie wygląda klimatyzacja ustawiona na 26-28 stopni, ale fakt, przynosi ulgę.
mariusz-w napisał(a):Ładnie ... widoczki , ptaszki ... wszystko się podoba.
dangol napisał(a): Na miloskich sutrach to jednak nie zdałoby egzaminu - wystarczyło tego pyłu, jaki nam wiatr przywiewał do środka, gdy otwieraliśmy auto przy wsiadaniu i wysiadaniu. Klima jednak też była bez sensu, przy naszych znikomych dziennych przebiegach.
mysza73 napisał(a):Specjalnie nie jestem fanem "kamieni", ale mogłabym tam teraz być .
Franz napisał(a):longtom napisał(a):Udało nam się znaleźć odrobinę cienia, gdzie znacznie nadwątliliśmy nasze zapasy wody do picia.
Czyli oszczędniej byłoby omijać zacienione miejsca.
mysza73 napisał(a):Na kalesonki trochę za gorąco .