Zwodzi, czy nie zwodzi - ode mnie podziękowania za podzielenie się wrażeniami ze wspaniałej wyprawy.
Pozdrawiam,
Wojtek
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):Ale fajnie! Dymy widzę, a zapachu nie czuję Same plusyMiecia napisał(a):W zupełności z Tobą się zgadzam
A ja się nie zgadzam.
Wyobraźcie sobie, że pijecie kawę bez zapachu.
Zapach jest bardzo ważny.
CROberto napisał(a):Zwodzisz nas zniosłeś jakieś falsyfikaty w niedoważonej ilości i myślisz że masz nas z głowy......
Franz napisał(a):Zwodzi, czy nie zwodzi - ode mnie podziękowania za podzielenie się wrażeniami ze wspaniałej wyprawy.
maslinka napisał(a):Dzięki za bardzo inspirującą relację Sevylor na Milos... hmmm... warte rozważenia
plavac napisał(a):Ja też za siarkowodorem nie przepadam - ale argument z kawą bez zapachu przekonał mnie całkowicie !
longtom napisał(a):jeden z miloskich oleandrów. Białe, żółte i czerwone ukorzeniły się.
kulka53 napisał(a):W jaki sposób pozyskaliście szczepki?
longtom napisał(a):W czasie pływania kajakiem po jaskiniach największe wrażenie robi jednak bulgocąca i gadająca woda.
longtom napisał(a):...
kulka53 napisał(a):Bardzo mi się spodobała wizja kwitnącego oleandra na parapecie ...
CROberto napisał(a):Dzięki za podpowiedź w sprawie oleandrów ...
plavac napisał(a):longtom napisał(a):W czasie pływania kajakiem po jaskiniach największe wrażenie robi jednak bulgocąca i gadająca woda.
Kleftiko - cudowny złodziej czasu!
Bulgot gadającej wody jest mi znany Zawsze działa jak mantra ...
A speleologia kajakowa nie dość, że niszowa, to w Polsce chyba niedostępna ...
Chyba, że o czymś nie wiem
mysza73 napisał(a):... gdzie Ty mieszkasz .
plavac napisał(a):Nie omieszkałem pokazać zdjęcia Żonie. Szczerze się zachwyciła i zapragnęła naśladownictwa.
longtom napisał(a):W Klimie im bardziej kolorowo tym lepiej.
plavac napisał(a):Dzięki. Szczególnie za kolorowe syrmaty. Rozproszyły szarość ...