Krzysztof i Lidia napisał(a):DagiDagi napisał(a):bawcie się dobrze
teraz .... to idziemy spać, jutro do roboty trza
Wyruszamy za 23 dni
W czasie kolejnego wyjazdu
Miało być "bawiliście się dobrze";tak właśnie "zjedzone"literki potrafią namieszać
DagiDagi napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):DagiDagi napisał(a):bawcie się dobrze
teraz .... to idziemy spać, jutro do roboty trza
Wyruszamy za 23 dni
W czasie kolejnego wyjazdu
Natko_ napisał(a):Relacja baaaardzo ciekawa, zdjęcia cudne
Natko_ napisał(a):Pięknie, utwierdzam się w tym, że kolejny raz dokonałam dobrego wyboru miejscówki i nawet te schody mnie nie przerażają, choć znosić i wnosić po nich przyjdzie nam naszą najmłodszą 8 miesięczną pociechę Starszaki poruszają się same, schody im nie straszne Za to już wyobrażam sobie te niespieszne spacery deptakiem wzdluż wybrzeża... mmmmmmmmm......
Dziękujęiw napisał(a):Witam - relacja fantastyczna
iw napisał(a):Krzysztof, jeśli pozwolisz mam kilka pytań.
iw napisał(a):Od 07.07.13 mamy być w Breli na ul.Dunaj (ze Stjepana Radica skręca się w ul. Dunaj, kt dalej przechodzi w ul. Stomarica) - czy to jest b.daleko i stromo do plaży ? Na stronie pisze, że ok 350m.
iw napisał(a): Czy w okolicy sa jakieś knajpki no i czy w lipcu jest duży tłok na plaży? Wy chyba byliście przełom lipca/sierpnia, tak ?
Aldonka napisał(a):Coraz szybciej chodzą, więc jest szansa, że zdążą
Krzysztof i Lidia napisał(a):Aldonka napisał(a):Coraz szybciej chodzą, więc jest szansa, że zdążą
Dzisiaj nawet pojedziemy, więc powinniśmy zdążyć
iw napisał(a):No nieźle
Mam nadzieję, że nie padniemy pod tą górką
iw napisał(a):No nieźle
Jeszcze tylko powiedz proszę jak długo idziemy w okolice centrum Breli i do Baśki
iw napisał(a):Zastanawiałam się czy można zejść na plażę różnymi schodami, tzn bliżej Stomaricy, albo bliżej Jarduli/Jakirusa?
iw napisał(a):masz jeszcze jakieś cenne wskazówki jeśli chodzi o "naszą" okolicę ?