Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Peljesac planowany i Brela przypadkiem

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 31.10.2012 20:52

kbw napisał(a):w relacjach zbliżasz się mam nadzieje do mojego ukochanego Podobuce?!?!

Zbliżam, zbliżam :) choć ostatnio jakoś mozolnie mi to idzie :roll: Już chyba z tydzień w Borku siedzimy :twisted: choć gdyby urlop od relacji zależał, to następny post bym tak koło...... marca napisał :oczko_usmiech: albo i kwietniu nawet :wink:
W każdym razie Podobuce będą zaraz po Borku 8)

WojteC5 napisał(a):Troszkę ponad miesiąc temu Dingac od Matuszko na tym tarasie sobie popijałem na Jadran, na Otoki Mljet, Lastovo, Korcule wzrok wytężałem, a teraz śnieg, mgła, "wilki jakieś" ...
:evil:

W Borku :?: 8O

:wink:

Sylwetka napisał(a): jak tak dalej pójdzie to ...."otwierasz lodówkę a tam Sylwia"

Zaglądałem z ciekawości, w lodówce jest..... Lech :mrgreen: ..... przynajmniej na razie :twisted:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 31.10.2012 22:54

Nie mogę tego oglądać, nie mogę....bo gotowa jestem znowu tam wrócić, a nie na Hvar się udać. Ja wiedziałam, że mi ciężko będzie z tych miejsc zrezygnować i w inne piękne rejony się udać, ale że aż tak, że przez zdjęcia już w październiku zatęsknię? No z tego sobie sprawy nie zdawałam :D
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 31.10.2012 23:02

Aldonko, nie wygłupiaj się ;). Przejedźże się w końcu, Borjemaniaczko, w inny rejon Chorwacji, tam też jest pięknie! :D

Choć relacja faktycznie przedstawia półwysep z jak najlepszej strony :). Też tu z ciekawością zaglądam.

Pozdrawiam!
WojteC5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojteC5 » 01.11.2012 11:14

Krzysztof i Lidia napisał(a):
WojteC5 napisał(a):Troszkę ponad miesiąc temu Dingac od Matuszko na tym tarasie sobie popijałem na Jadran, na Otoki Mljet, Lastovo, Korcule wzrok wytężałem, a teraz śnieg, mgła, "wilki jakieś" ...
:evil:

W Borku :?: 8O

:wink:

Tak, na marginesie, rozmawiałem z Ivem ovner-em, jak tam w zimie sobie radzą, bo kominek w apartamencie w salonie był więc zapytałem, jakie temperatury, czy wieje, pada, mróz, czy żyć się da? A on mi na to, że zimą 2011/2012 to nawet śnieg w Borku spadł i że dwa dni leżał niczym stopniał i że zimno i minus 2 raz było i ...., po czym pokazałem mu zdjęcie zrobione chyba w lutym 2012 gdy na termometrze w samochodzie wyświetlacz leniwie pokazywał - 32. Ivo popatrzył i szybko zmienił temat drastycznych mrozów w Borku.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 01.11.2012 22:11

Krzychooo napisał(a):Aldonko, nie wygłupiaj się ;). Przejedźże się w końcu, Borjemaniaczko, w inny rejon Chorwacji, tam też jest pięknie! :D

Choć relacja faktycznie przedstawia półwysep z jak najlepszej strony :). Też tu z ciekawością zaglądam.

Pozdrawiam!

Nic z tych rzeczy :) Hvar nadal w planach na rok przyszły i to czego by nie powiedzieć, w dużej mierze przez Ciebie, za co pewnie za niedługo bardzo Ci podziękuję :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.11.2012 22:15

My 11 nocy w 2013 roku na Peljesacu mamy już dogadane.

Pozdrav
Izka.O.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izka.O. » 02.11.2012 17:32

Ludzie już rezerwują, a ja się wciąż miotam...Brac, Korcula, Peljesac...znowu się obudzę bez kwatery zarezerwowanej, z ręką... na dzikiej plaży. ;) Relacja ciekawa i barwna. No i bardzo udane komentarze. ;)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 03.11.2012 10:49

Borak , Podobuce , jak bardzo chciałbym tam teraz być . . . :)

W zastępstwie chyba Dingaca butelkę otworzyć trzeba . . .

Pozdrawiam
Piotr
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 05.11.2012 09:40

kbw napisał(a):w relacjach zbliżasz się mam nadzieje do mojego ukochanego Podobuce?!?!

Zbliżam, zbliżam :) choć ostatnio jakoś mozolnie mi to idzie :roll: Już chyba z tydzień w Borku siedzimy :twisted: choć gdyby urlop od relacji zależał, to następny post bym tak koło...... marca napisał :oczko_usmiech: albo i kwietniu nawet :wink:

Niechże juz BĘDĄ , bo czekam i czekam.....
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 05.11.2012 10:29

I ja czekam na cd...
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 05.11.2012 20:54

Aldonka napisał(a):Nie mogę tego oglądać, nie mogę....bo gotowa jestem znowu tam wrócić, a nie na Hvar się udać.

Będąc na Hvarze, Peljesac w zasięgu.... wzroku będziesz miała :) może akurat nie swoje Borje ale... Peljesac.

Krzychooo napisał(a):Też tu z ciekawością zaglądam.

Bardzo mi miło 8)

jara napisał(a):My 11 nocy w 2013 roku na Peljesacu mamy już dogadane.

My jedną….. w Krakowie :lol:

Izka.O. napisał(a):bardzo udane komentarze.

Znaczy to, że mi się... udały :wink:

piotrf napisał(a):chyba Dingaca butelkę otworzyć trzeba . . .

Co do Dingaca to mam troszkę mieszane uczucia :roll: jakoś po otwarciu szybko mi... znika :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 05.11.2012 20:56

jara napisał(a):My 11 nocy w 2013 roku na Peljesacu mamy już dogadane.

My jedną….. w Krakowie :lol:

W Krakowie też...
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 05.11.2012 21:28

jara napisał(a):W Krakowie też...

Widziałem :D :papa:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 05.11.2012 21:38

Iwona75 napisał(a):

Niechże juz BĘDĄ , bo czekam i czekam.....

Już nie mogą, bo jeszcze jest Borak 8) choć fakt, że... długo :roll:

Co do czekania, to teraz ja też..... czekam :twisted:

ARTUR_KOLNICA napisał(a):ja czekam na cd...

Z cd. nieco łatwiej będzie.
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 05.11.2012 22:20

To już obiecany ciąg dalszy.

Gdzie my to ostatnio stanęliśmy :?: :roll:

Utknęliśmy chyba na spacerze w Borka drugą stronę :wink:

Obrazek

Rzut oka zatem na "dzielnice" Borka położone po przeciwległej stronie w stosunku do.... zalanego stadionu :wink:
Obrazek

Obrazek

i z powrotem
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Peljesac planowany i Brela przypadkiem - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone