Krzysztof i Lidia napisał(a):Wysiadamy i
niech zgadnę.... kicha, beznadzieja, syf i jeszcze "tum czeskich ludziów" na plaży
Monte Christo napisał(a):To Trpanij zatrzymalo sie w czasie. Na jego - .
Ja w tym roku bylem, i wszystkie te apartmany w trpanij to syf kila i mogila.
Monte Christo napisał(a):Babka za apart z dachem ze slomy w Twojej okolicy krzynkela 60E. SZOK.
Monte Christo napisał(a):Bo to co bylo rozwalone 2 lata temu tak jest do dzisiaj.
Monte Christo napisał(a):Fajna relacja.
WojteC5 napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):Wysiadamy i
niech zgadnę.... kicha, beznadzieja, syf i jeszcze "tum czeskich ludziów" na plaży
Iwona75 napisał(a):Ładniutko , tylko plaża taka trochę....ciasna...
krombocher napisał(a):Myślę, że nie ma co się martwić. Akurat w Boraku chyba lepsze są miejsca z gospodarzami
ojtus napisał(a):Popieram przedmówcę. Są lepsze miejsca w Borku. A wiem co mówię, bo mieszkałem w lipcu w Haniji.
Krzysztof i Lidia napisał(a):Iwona75 napisał(a):Ładniutko , tylko plaża taka trochę....ciasna...
Ładniutko Plaża rzeczywiście najbardziej zaludniona na jakiej w tym roku byliśmy nie mylić z tymi które widzieliśmy Mimo to jakaś taka cicha, spokojna
Sylwetka napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):Iwona75 napisał(a):Ładniutko , tylko plaża taka trochę....ciasna...
Ładniutko Plaża rzeczywiście najbardziej zaludniona na jakiej w tym roku byliśmy nie mylić z tymi które widzieliśmy Mimo to jakaś taka cicha, spokojna
Tą plażę to tylko wieczorem
ojtus napisał(a):Ech.... upierasz się... ....w Borku prawie z każdego miejsca wszędzie blisko.
Powrót do Nasze relacje z podróży