Aldonka napisał(a):
Nie żałujcie nam zdjęć, nie żałujcie.
Bardzo proszę
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Tak jak mówiłem, przy takich złożeniach jak rozmawialiśmy, to pobliże Orebića się kłania. Żeby nie było daleko jeździć to ok 10 km od miasta. Z naszego Borka jest ok 15. To już ok 25 minut jazdy. Niby nic ale w sumie 50. Ja akurat uwielbiam tam jeździć ale są tacy co nie chcą. Jakbyś znalazł coś 3-4 km od Orebića, to mógłbyś co rano potruchtać po bułki I na Ilje blisko
Dokładnie, może nie sam Orebić, a np. Kuciste.
Bocian napisał(a):Ja z Kuciste to bym się nie podniecał, ale szczerze mówię, znam tylko z przejazdu w te i we wte do Loviste. Zapewne inne niż Borje, ale Borje musi być inne bo podchodzi pod zatunelowy Peljesac
Jarek, hula w Kuciste stritwiu Możesz będąc w domu obejrzeć miasteczko. Działa i dolna i górna droga...
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Ja z Kuciste to bym się nie podniecał, ale szczerze mówię, znam tylko z przejazdu w te i we wte do Loviste. Zapewne inne niż Borje, ale Borje musi być inne bo podchodzi pod zatunelowy Peljesac
Jarek, hula w Kuciste stritwiu Możesz będąc w domu obejrzeć miasteczko. Działa i dolna i górna droga...
nie mogę tego odpalić,oglądam tylko to,co oferuje google
Iwona75 napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):Aldonka napisał(a):
Jak tak sobie oglądam te Wasze foty , to myślę że nic nowego w mojej relacji nie zobaczycie
Powrót do Nasze relacje z podróży