Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Peljesac - Orebić - Mokalo 2009

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2010 17:32

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 27.02.2010 20:20

Hmmm, co roku w Orebicu a ja jeszcze nie wpadłam na to, żeby z Korculi na Hvar popłynąć? No to ma plan na ten rok...jeśli w ogóle nasz wyjazd dojdzie do skutku.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2010 11:15

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 28.02.2010 13:27

Z planami tak juz jest :wink:
Nie zawsze da sie je zrealizowac :wink: niestety
darekb15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekb15 » 07.03.2010 22:06

krbaton napisał(a):cd

P

Do Orebicia dotarliśmy po 21, dom naszej gospodyni znaleźliśmy bez problemów (wiedziała kim jesteśmy i znała pośrednika przez, którego rezerwowaliśmy noclegi 8)

Nasze apartamenty okazały się całkiem sympatyczne.

Rano oczywiście rekonesans - plaża w Mokalo okazała się SUPER :) Miejsca pod dostatkiem nawet na całą naszą gromadę !! 8)

Dojście do plaży dość strome, ale nam to nie przeszkadzało!!

1

cdn..

Witam,
Wybieramy się w tym roku na Peljesac(2 rodziny :4 dorosłych+3 dzieci) czy może kolega sprzedać namiary na swoją kwaterę? :lol:

mój adres:darekb132@gmail.com

Z góry dziękuję
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2010 09:16

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:42 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
darekb15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekb15 » 08.03.2010 22:51

krbaton napisał(a):
darekb15 napisał(a):
krbaton napisał(a):cd

Namiar wysłany 8)

url=https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22239&postdays=0&postorder=asc&start=0]Orebić 2008 [/url]

Pozdro

Dzięki krbaton otrzymałem maila
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 09.03.2010 18:38

:D :D
Wpadłam z wizytką na herbatkę a tu leniuchujemy widzę;)
Czekam na cdn;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2010 19:45

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:42 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 09.03.2010 21:53

Witaj krbaton
Wyglądana to że będę korzystała z tego samego pośrednika, pisałeś mi, że jest wiarygodny. Jeżeli możesz napisz w jakiej willi przebywałeś i czy faktycznie jak jest napisane 70m do plaży to jest 70 a nie 170 czy więcej? Jutro mam zaliczkować i wolę się upewnić. Podoba mi się zaangażowanie pośrednika, ale po wcześniejszych przeżyciach wolę być ostrożna.[/b]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2010 06:01

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:43 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
DarioG
Croentuzjasta
byłem :) widziałem :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 18.04.2010 13:37

Witam, więc dopiero dzisiaj odnalazłem tę relację z Mokalo a przewcież ! - byłem z rodzinąi przyjaciółmi przed Wami, mineliśmy się zapewne gdzieś przy wjeździe na półwysep. Oglądamy Wasze zdjęcia i wspominami, płw. to jedno z najpiękniejszych miejsc w CRO, pozdrawiam
Mijus
Podróżnik
...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mijus » 18.04.2010 18:02

krbaton a ile kosztowało to cudo z Korculi na Hvar
Użytkownik usunięty
Re: ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.04.2010 19:32

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:43 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 07.06.2010 18:46

POwiedz mi Mokalo to maleńka mieścina czy cos więcej?

Szukam czegoś na pobyt z dziećmi na półwyspie Peljesac.
Nie chce aby była to wioska ani duże miasto, coś pośredniego z dobrym dojściem do plaży i zejsciem do morza, a także sklepami, restauracje.

Nie mogę się zdecydować ....pomóżcie :oops:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Peljesac - Orebić - Mokalo 2009 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies