Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. dopiero teraz włączyłem się do Twojej relacji. I od razu zrobiło się cieplej. Na tej plaży byłem już 4 razy i w tym roku będę po raz piąty. Dla nas jest ukochane miejsce. Mieszkamy zawsze w sierpniu na campie Vala. Na zdjęciu nr 3 jest kawałek naszego gospodarstwa, czyli parasol. Bardzo, bardzo ciepło pozdrawiam i dziękuję za ożywienie wspomnień. Oby do sierpnia.
W tym roku po pięciu razach w Cro na kampingach, także za pośrednictwem orebic. com zarezerwowaliśmy cały dom dla 4 rodzin. Bylam w w Orebicu przejazdem, mam nadzieję że to znowu będą udane wakacje. Gwoli dokladniejszych informacji: ile kosztuje wodne taxi na Korcuę?
krbaton , znam Orebic,znam Orebic-Perna,ale gdzie jest Mokalo
Czy to na "wysokosci"hoteli? Jakos nie moge tego zlokalizowac
Pomoz -prosze-mojej pamieci...
Pozdrowionka!
Basiulinek napisał(a):krbaton , znam Orebic,znam Orebic-Perna,ale gdzie jest Mokalo Czy to na "wysokosci"hoteli? Jakos nie moge tego zlokalizowac Pomoz -prosze-mojej pamieci... Pozdrowionka!
Witam. Mokalo jest ostatnią miejscowością przed Orebicem jadąc od Stonu. Przed samym Orebicem jest seria zakrętów w górach, mijamy po lewej stronie punkt widokowy i wjeżdżamy do Mokalo. Jest to kilkanaście domów wzdłuż drogi, później mamy po prawej stronie stację benzynową i KONZUM i zaczyna się Orebic. Pozdrawiam