maslinka napisał(a):viltob08 napisał(a):KONIEC!!! (nareszcie )
Jakie nareszcie? Ja bym jeszcze chętnie pooglądała trochę fotek z Pelješca
Viola, dzięki za relację z pięknego zakątka Chorwacji Zatęskniłam z Trpanjem i całym półwyspem...
CroAna napisał(a):Viola...i we mnie wzbudziłaś tęskne wspomnienia...aż żałuję, że w tym roku nie Peljesac...a niektóre fotki, no cóż, jakby identyczne z naszymi
dzięki bardzo!
ale...jakiś bonusik zawsze mile przyjmiemy
viltob08 napisał(a):CroAna napisał(a):Viola...i we mnie wzbudziłaś tęskne wspomnienia...aż żałuję, że w tym roku nie Peljesac...a niektóre fotki, no cóż, jakby identyczne z naszymi
dzięki bardzo!
ale...jakiś bonusik zawsze mile przyjmiemy
Oj bardzo chcieliśmy odwiedzić Trpanj i w tym roku, ale nasze raptory są w takim wieku, że dobrze jest im znaleźć towarzystwo a "towarzystwo" znalazło się w kierunku na Epir
Peljesac nas zauroczył i z pewnością na niego wrócimy...jest jeszcze tyle miejsc do zobaczenia, które odpuściliśmy tym razem...
viltob08 napisał(a):
Peljesac nas zauroczył i z pewnością na niego wrócimy......
viltob08 napisał(a):
a "towarzystwo" znalazło się w kierunku na Epir
piotrf napisał(a):Violu , dziękuję za fajną relację
Dobrze wiem co czujesz , bo przy okazji każdego wyjazdu mam takie rozterki Nie umiem być w kilku miejscach jednocześnie i zawsze muszę rezygnować z części wakacyjnych planów , ale półwysep mam do poprawki , podobie jak większość wysp i tego nie odpuszczę
Wspaniałości w Grecji życzę
Pozdrawiam
Piotr
Darkos napisał(a):
Mówisz Epir = piękna sprawa.
Cro kilka razy = cudownie.
Ostatnio Lefka = przepięknie. ! ! !
W tym roczku znowu coś koło Epirku!
Może Pelje . . . Peloponezik.
Coś koło tego . . . . . . . . Peloponezik.
Must be "three weeks" Pelopo . . . . .
Pozdrawiam
Darek
:-) Oj bardzo chcieliśmy odwiedzić Trpanj i w tym roku, ale nasze raptory są w takim wieku, że dobrze jest im znaleźć towarzystwo a "towarzystwo" znalazło się w kierunku na Epir
andeo napisał(a):I ja dziękuję za super relację.w moim przypadku Peljesac pierwszy raz w lipcu,więc pochłaniam wszystkie wiadomości na jego temat.dzięki raz jeszcze ,miło było
CroAna napisał(a):Grecja to pierwszy kraj Południa, który pokochaliśmy, nim do padła nas crozaraza ...więc...wybaczam
czekamy na relację! bawcie się dobrze!
Powrót do Nasze relacje z podróży