napisał(a) GAPA » 27.08.2011 20:06
podszywacz napisał(a):olutek napisał(a):Dołączam do pechowców. W środę powitała nas ulewa i burza. Od tej pory w nocy pada codziennie,a burza była już parę razy
Jedynie piątek mieliśmy ładny, byliśmy na wyspie KRK. Dziś lało w nocy i cały dzień!!Calutki i to nie był mały deszczyk!! Była może godzinka przerwy, wyszliśmy na lody chociaż i pędem wracaliśmy tak lało.
Jestem w Chorwacji pierwszy raz, marzyłam żeby tu przyjechać i podoba mi się. Jednak zła jestem na siebie, bo bezgranicznie ufałam,że całe lato(a już lipiec sierpień to na 100% jest tu gorąco) i się zawiodłam:(
Skoro masz dostęp do neta to zobacz sobie że praktycznie cała Europa jest w zasięgu jakiś paskudnych deszczowych niżów, no chyba ze wakacje spędzałabyś w Rosji. Gdzie byś nie była miałabyś deszcz. Taka pogoda w Cro to naprawdę rzadkość.
Potwierdzam , moi znajomi byli w tym roku w lipcu i mieli fatalna pogodę - 2 dni słoneczne 8 dni lało i zimne noce , ja byłam pod koniec czerwca , było przepięknie , teraz planuję tygodniowy wypad od 2 września , ale mam obawy , bo prognozy mówią , że od 6 ma lać ...