Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Peljesac - Jestem zawiedziony popgodą

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krombocher
Cromaniak
Re: A Jak BĘdzie ????

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 22.08.2011 13:36

evik napisał(a):Cześć
byłam w lipcu nad naszym morzem - cały czas lało.
Teraz patrzę na długoterminowa pogodę w Splicie ( tvn Meteo) a tam od 3. 09. 2011 zapowiadają deszcz......a ja 2.09 wyjeżdżam na Brać...Ooojjj..!!

Cześć.
Nie przejmuj się.
Po pierwsze wiarygodne to są prognozy na max. 3 dni (co m.in. na tym forum potwierdzają rezydenci :) Po drugie okolice Splitu a Brac to dwie różne sprawy. Układ wiatrów i ukształtowanie terenu powodują, że często prognoza deszczowa na lądzie nie oznacza deszczu na wyspach.
Pozdrawiam i gratuluję dobrego wyboru.
K
KasiaAD
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaAD » 22.08.2011 16:09

też spojrzałam na prognozę na początek września- i mam nadzieję, że się mylą 8O
aglig
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aglig » 22.08.2011 20:43

Przed wyjazdem sprawdzałam pogodę na dwa tygodnie. Według niej od tej niedzieli miało lać , grzmieć i byc ogólnie paskudnie. A rzeczywistość to ponad 30 stopni i ciągła lampa i ani jednej chmurki.
ZiNiO
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZiNiO » 23.08.2011 13:43

Oby tak też było na początku września :hut:
agagol
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagol » 23.08.2011 14:26

My od niedzieli w Borku. Mam nadzieję że pogoda nam dopisze :D
Bocian jaką macie pogodę? :) byliście u Ivo?
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 23.08.2011 15:42

A my od soboty w Trpanj :D Oby nadal słoneczko świeciło, a meteorolodzy nie byli nieomylni;)
KasiaAD
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaAD » 23.08.2011 16:52

I ja podpisuję pod tym oczekiwaniem!
Daj losie słoneczne wakacje!
agagol
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagol » 23.08.2011 16:56

Właśnie dostałam info od Bożo, do którego jedziemy, że w Borku jest gorącą. :)
evik
Odkrywca
Re: A Jak BĘdzie ????

Nieprzeczytany postnapisał(a) evik » 24.08.2011 08:21

A dziś mówią że w te dni kiedy miało padać prawdziwa LAMPA!!!
Wystarczy spojrzeć...

http://www.tvnmeteo.pl/pogoda/swiat,2/p ... ,1647.html
ZiNiO
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZiNiO » 24.08.2011 08:39

No... też właśnie sprawdzałem na accuweather i faktycznie poprawiło się. Juhu!!! :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.08.2011 09:34

agagol napisał(a):My od niedzieli w Borku. Mam nadzieję że pogoda nam dopisze :D
Bocian jaką macie pogodę? :) byliście u Ivo?

Ja już w domu. Pogoda była od 13go do samego końca kapitalna. Bezchmurne niebo i 30C od 7 rano :)
evik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) evik » 27.08.2011 13:25

No i znów mówią, że będzie paaadaaaććć......!!!!Aaaaaa....!!!
GAPA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GAPA » 27.08.2011 21:06

podszywacz napisał(a):
olutek napisał(a):Dołączam do pechowców. W środę powitała nas ulewa i burza. Od tej pory w nocy pada codziennie,a burza była już parę razy :( Jedynie piątek mieliśmy ładny, byliśmy na wyspie KRK. Dziś lało w nocy i cały dzień!!Calutki i to nie był mały deszczyk!! Była może godzinka przerwy, wyszliśmy na lody chociaż i pędem wracaliśmy tak lało.
Jestem w Chorwacji pierwszy raz, marzyłam żeby tu przyjechać i podoba mi się. Jednak zła jestem na siebie, bo bezgranicznie ufałam,że całe lato(a już lipiec sierpień to na 100% jest tu gorąco) i się zawiodłam:(

Skoro masz dostęp do neta to zobacz sobie że praktycznie cała Europa jest w zasięgu jakiś paskudnych deszczowych niżów, no chyba ze wakacje spędzałabyś w Rosji. Gdzie byś nie była miałabyś deszcz. Taka pogoda w Cro to naprawdę rzadkość.

Potwierdzam , moi znajomi byli w tym roku w lipcu i mieli fatalna pogodę - 2 dni słoneczne 8 dni lało i zimne noce , ja byłam pod koniec czerwca , było przepięknie , teraz planuję tygodniowy wypad od 2 września , ale mam obawy , bo prognozy mówią , że od 6 ma lać ...
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 28.08.2011 11:22

GAPA napisał(a):Potwierdzam , moi znajomi byli w tym roku w lipcu i mieli fatalna pogodę - 2 dni słoneczne 8 dni lało i zimne noce , ja byłam pod koniec czerwca , było przepięknie , teraz planuję tygodniowy wypad od 2 września , ale mam obawy , bo prognozy mówią , że od 6 ma lać ...

Też zależy, gdzie byli-ja byłam od 2 do 16 lipca i tylko 2-go w sobotę nam popadało-potem do końca było słonecznie i upalnie :wink:
ZiNiO
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZiNiO » 29.08.2011 11:33

evik napisał(a):No i znów mówią, że będzie paaadaaaććć......!!!!Aaaaaa....!!!

I znów mówią, że będzie słonecznie i gorąco!!! :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Peljesac - Jestem zawiedziony popgodą - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies