Te kilka godz. to naprawdę malusio, wpaść i wypaść Będzie duży niedosyt, po dopłynięciu będziecie mieli ok. 5 h na miejscu
karin74 napisał(a):Na walizce tak...jutro wyjazd na rocznicę ślubu. A do Komizy jedziemy 3 lipca...już nie mogęsię doczekać....zobaczymy jak wyjdzie z tym pokojem....ale nawet jak nie będzie pokoju z balkonem to nic...jadę do Croati mojej kochanej...
Katerina napisał(a):karin74 napisał(a):Na walizce tak...jutro wyjazd na rocznicę ślubu. A do Komizy jedziemy 3 lipca...już nie mogęsię doczekać....zobaczymy jak wyjdzie z tym pokojem....ale nawet jak nie będzie pokoju z balkonem to nic...jadę do Croati mojej kochanej...
Karin, gratulacje i wielu lat szczęśliwości małżeńskiej Bo dobrze rozumiem,że to Twoja rocznica?
Która to? Dokąd jedziecie?
Katerina...bardzo dziękujemy ....a stuknęło nam już ćwierć wieku....oj kiedy to przeleciało....a wypoczywamy tak w Białce Tatrzańskiej
Pozdrawiam serdecznie
Katerina napisał(a):Chcę przypomnieć,że umawiałam się niezobowiązująco z Twoją Żoną na zakopanie skarbu dla nas na Visie..
Katerina napisał(a):karin74:Katerina...bardzo dziękujemy ....a stuknęło nam już ćwierć wieku....oj kiedy to przeleciało....a wypoczywamy tak w Białce Tatrzańskiej
Pozdrawiam serdecznie
Karin, jestem pod wrażeniem, srebrne gody
Toż Ty młódką byłaś jak Cię brali
Ja w lipcu będę obchodzić oficjalne spiżowe
Aczkolwiek wspólny staż będzie w okolicy - kryształowej
Tak wyszło....ale teraz to dopiero jestem młódka :-) no może z małym przebiegiem ale nie żałuję ani jednego dnia, bo męża mam wspaniałego
Jak Wam spiżowe rocznica minie to tylko z górki...nawet nie zauważysz jak złote gody będziecie obchodzić
Pozdrawiam
Marsallah napisał(a):Katerina napisał(a):Chcę przypomnieć,że umawiałam się niezobowiązująco z Twoją Żoną na zakopanie skarbu dla nas na Visie..
A Wy w tym roku kiedy będziecie na V.? Jak się z Anią umawiałaś, to...będę musiał jej przypomnieć
Co do tematu wiadomego, to wciąż rozważam. Jak się wakacje zaczną na dobre, to może coś tam skompiluję
jacek73 napisał(a):No to i ja dotarłem do końca Twojej relacji superowo się czytało oglądało i oczywiście cenne rady zapisywało.
Jako ze my już po pobycie w tym pięknym kraju tym razem Zacewo,Primostein,Pag Mandre i okolice a ze koniec pobytu to ból wielki i zal wyjeżdżać mamy zasadę w ostatni dzień planujemy gdzie w przyszłym roku a ze jeszcze nigdy nie byliśmy na wyspie nie takiej jak Pag,to wybór padł na Vis a gdzie jak nie na Cro szukać tych tak ciekawych i cennych wiadomości jeszcze relacja Marsallah do przeczytania.W między czasie już rezerwacja poczyniona i wstępnie zarezerwowana a co jak szaleć to szaleć.
A jak myślisz początek Czerwca od 3 jak tam może być bo to nasz termin Cro-odpoczynków będziemy w tym miejscu w tych apartmanach tam na dole jakie to miejsce ?
Dzięki jeszcze raz za tak barwną szczegółową i przydatną relacje Pozdrawiam Jacek
Katerina napisał(a):Marsallah napisał(a):Katerina napisał(a):Chcę przypomnieć,że umawiałam się niezobowiązująco z Twoją Żoną na zakopanie skarbu dla nas na Visie..
A Wy w tym roku kiedy będziecie na V.? Jak się z Anią umawiałaś, to...będę musiał jej przypomnieć
Co do tematu wiadomego, to wciąż rozważam. Jak się wakacje zaczną na dobre, to może coś tam skompiluję
Będziemy na Visie od 1 września przez tydzień.
Czekam na pomysły
beatabm napisał(a):Katerina pozdrawiamy Cię z Mazur
Pomysł pierwszy to nacycac sie na Queen
Powrót do Nasze relacje z podróży