Katerina napisał(a):Ale że czytałaś i rekomendujesz, czy właśnie podjęłaś decyzję o zakupie?
Ciekawe co sądzisz, bo styl trochę specyficzny, dla mnie super
Zobaczyłam w Twojej relacji i podjęłam decyzje o zakupie. Książka jutro powinna być u mnie
Katerina napisał(a):Ale że czytałaś i rekomendujesz, czy właśnie podjęłaś decyzję o zakupie?
Ciekawe co sądzisz, bo styl trochę specyficzny, dla mnie super
beatabm napisał(a):Katerina, przywołuję Cię do porządku, ja rozumiem że cycanie na balkonie i spacer są bardzo miłe ale nasza ciekawość do dalszej części imprezki w końcu powinna zostać zaspokojona!!
Katerina napisał(a): Letnia aura mnie obezwładnia, leżę na tarasie i wmawiam sobie ,że jestem już w Cro.
CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a): Letnia aura mnie obezwładnia, leżę na tarasie i wmawiam sobie ,że jestem już w Cro.
Witaj w klubie, u nas to samo - grzejemy tyłki na tarasie i już zaczynam czuć, że to prawie jak wakacje
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a): Letnia aura mnie obezwładnia, leżę na tarasie i wmawiam sobie ,że jestem już w Cro.
Witaj w klubie, u nas to samo - grzejemy tyłki na tarasie i już zaczynam czuć, że to prawie jak wakacje
Grzanie grzaniem a gdzie obiecany ciąg dalszy relacji???
CROnikiCROpka napisał(a):
U mnie? Będzie, będzie. Muszę się zebrać w sobie
gusia-s napisał(a):Tak to jest, jak się nie machnie relacji z marszu
Jak przyjdzie cieplejsza aura i wieczory zrobią się krótsze, do tego trzeba planować kolejne wakacje i czas się kurczy
Ja wiem ... Katerina zapomniała już co było potem i tak ściemnia nam tu teraz kolacyjkami, tarasikami
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Tak to jest, jak się nie machnie relacji z marszu
Jak przyjdzie cieplejsza aura i wieczory zrobią się krótsze, do tego trzeba planować kolejne wakacje i czas się kurczy
Ja wiem ... Katerina zapomniała już co było potem i tak ściemnia nam tu teraz kolacyjkami, tarasikami
Bo jak się tam impreza pod Jej oknem zaczęła to Ona z cycem na tarasie zasiadła i takie tego efekty
Powrót do Nasze relacje z podróży