Bardzo się cieszę, że piszesz dalej, czekam na dalsze wpisy z niecierpliwością

Już masz plany na tegoroczny wyjazd?

loverosa napisał(a):Marsallah napisał(a):loverosa napisał(a):chyba Vis i Komiza mają troszkę zacisznych uliczek?
Hmm, z tym może być pewien problem
A mianowicie?
I Ty tak sama chodziłaś i nie bałaś się?
Już masz plany na tegoroczny wyjazd?
Huh, po prostu Vis i Komiža nie mają ich zbyt wiele. W obydwu miastach możesz przejść się albo rivą (w Komižy zajmie to kilka minut, w Visie - nawet pół godziny, z przerwą - pomiędzy Luką a Kutem) albo jedyną uliczką równoległą do rivy, czyli za pierwszymi budynkami. I tyle, więcej nie ma.
Katerina napisał(a):Vis i Pelješac jak co roku, ale przymierzam się też do odwiedzenia Brača lub Šolty..Na razie pomysł kiełkuje w miarę obczytywania relacji z Brača..A propos, na Twoją jeszcze nie natrafiłam![]()
Katerina napisał(a):karin74 napisał(a):Mam nadzieję, że został chociaż jeden bilet????
Czekam na Vis...planowałam na ten rok, ale z wrześniowego wyjazdu zrobił się wyjazd lipcowy - na ląd.
A plaża w Tućepi....piękna i też znana.
Pozdrawiam gorąco
Witam i zapraszam![]()
Próbuję przedrzeć się szybko przez ten półwysep i dobić z relacją do Visu przed moim wyjazdem na ..Vis już wkrótce- 12 DDW![]()
Ja tez pozdrawiam
Katerina napisał(a):... Co tam u sąsiadów?
...
Jak się dobrze wytrzemy i zdejmiemy buty to nas może gospodynie przepuści na skróty przez swoją konobębeatabm napisał(a):Katerina wbijam się natychmiast na Twój balkon bo nie wolno tak cycać samotnie![]()
![]()
Podzielisz się trochę? Po nacycaniu wpadamy na imprezę, daleko nie ma, może się nie zgubimy po drodze w waskich tajemniczych uliczkach miasteczka
Oooo akurat jest imprezkawiedziałam kiedy wpaść ?
Zaczynam od końca, tak zapierniczasz z ta relacją, że ledwo zdążyłam![]()
Katerina wbijam się natychmiast na Twój balkon bo nie wolno tak cycać samotnie![]()
![]()
Podzielisz się trochę? Po nacycaniu wpadamy na imprezę, daleko nie ma, może się nie zgubimy po drodze w waskich tajemniczych uliczkach miasteczka
Taki widok z balkonu to nie byle coSuper tak popodglądać.... i pocycać
![]()
Czekam na dalszy ciąg relacji
![]()
Książka obowiązkowo do kupienia
Jak się dobrze wytrzemy i zdejmiemy buty to nas może gospodynie przepuści na skróty przez swoją konobęObrazek
Katerina napisał(a):
Vanja całymi wieczorami przesiaduje na progu domu na ulicy i plotkuje z sąsiadkami obserwując turystów![]()
Spokojnie wymkniemy się przez konobę niezauważone. Kiecka kolorowa z falbanami jest?
Powrót do Nasze relacje z podróży