Nie wszyscy szusują po stokach narciarskich , ja wolę ogrzewać się między innymi relacjami i zdjęciami z wakacji . Lubię lato , czystą wodę i ciepełko , a takie właśnie bije z Twoich zdjęć
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
beatabm napisał(a):Dorzucę się do zdjęć Stinivy bo to jedno z moich ulubionych miejsc:)
piotrf napisał(a):Nie wszyscy szusują po stokach narciarskich , ja wolę ogrzewać się między innymi relacjami i zdjęciami z wakacji . Lubię lato , czystą wodę i ciepełko , a takie właśnie bije z Twoich zdjęć
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
CROnikiCROpka napisał(a):Aż zgooglowałam ten festiwal, żeby się upewnić, że aby na pewno nie zjadą do Komizy w tym roku takie tłumy w tym samym terminie, co my będziemy ale widzę, że co roku robią gdzie indziej, więc raczej nie wpadniemy w ten Goulash
Katerina napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Aż zgooglowałam ten festiwal, żeby się upewnić, że aby na pewno nie zjadą do Komizy w tym roku takie tłumy w tym samym terminie, co my będziemy ale widzę, że co roku robią gdzie indziej, więc raczej nie wpadniemy w ten Goulash
Taaa...ale pewnie coś innego wymyślą, bo wyspa z roku na rok coraz bardziej trendy
Prawdę mówiąc, to ten gulasz nie był taki zły, młodzież przyjemna, choć czasem nieodziana
Post napisał(a) CROnikiCROpka » 27.01.2017 01:06
Aż mi ślinka poleciała... kalmary jeszcze tylko 8 miesięcy i będą
W następnym odcinku ćrni riżot z kalara by Vanja of course.
A w ogóle, to uświadamiam,że 7 miesięcy ,a nie 8 zostało nam do wyjazdu Aż mnie zmroziło,ale szybko policzyłam.
Katerina napisał(a):Jeszcze chwila i jesteśmy na naszym parkingu ( przez dwa pierwsze pobyty był bezpłatny,we wrześniu 2016 już niestety płaciliśmy, ale kwota była znośna za cały tydzień chyba 200 kn) pod rogaćami.Jest to duży parking nad Komiżą, ostatnio zawsze pełen aut, na który jesteśmy skazani mając apartman w "centrum".W wąskie uliczki nie można wjechać, a tym bardziej parkować.
Katerina napisał(a):"Byliście dziś na Kamenicy? Nieeee? Idźcie koniecznie, połowa dziewczyn tańczy topless, niektóre w ogóle bez niczego, a jest jeszcze wcześnie"
Katerina napisał(a):Mijając plażę Lucica w drodze na Kamenice, zmieniamy jednak zdanie - jeśli chcemy zdążyć na kolację u naszej gospodyni, to nie ma szans, żebyśmy doszli do plaży i z powrotem w 15 min.
loverosa napisał(a):Relacja cudowna,śledzę z wypiekami na twarzy,bo tylko 5 mcy zostało i będziemy na tej wyspie:)
Zjazd do Komizy podobno dość ciekawy jest? Bardzo kręto?
O którym parkingu mówisz?
longer78 » 27.01.2017 12:41
Witam przymierzam sie do kolejnego wyjazdu do Cro i tak wpadlem na pomysl wyspy Vis bylem juz na ciovo hvar i korculi.czy ktos ma jakies sprawdzone mieszkanie dla 2 doroslych i 2dzieci oczuwiscie z przystepna cena
Katerina napisał(a):Marsallah napisał:O którym parkingu mówisz?
Od naszego lokum w górę ,jedną z tych prostopadłych uliczek, na wysokości hotelu - duży parking,ogrodzony, cały pod drzewami(mnóstwo rogaća tam rośnie) - nazwa też coś tam jakby Rogacić .2 lata temu był bezpłatny(we wrześniu), a teraz parkingowi całodobowo kasują..Ponieważ mamy zawsze dużo bambetli - ten załatwia sprawę, bo jednak najbliżej.
Powrót do Nasze relacje z podróży