iwona73 napisał(a):A czy ktoś z Cropelkowców będzie w Boraku w dniach 25.08-09.09?
Bocian napisał(a):Bosm@n napisał(a):A co ciekawego warto zobaczyć w drodze do Dubrovnika
Arboretum. W Dubrovniku , górę Srd.
W drodze do Dubrownika jeszcze Arboretum w Trtreno - najstarszy ogród botaniczny w Chorwacji.
Bocian napisał(a):Bocian napisał(a):Bosm@n napisał(a):A co ciekawego warto zobaczyć w drodze do Dubrovnika
Arboretum. W Dubrovniku , górę Srd.W drodze do Dubrownika jeszcze Arboretum w Trtreno - najstarszy ogród botaniczny w Chorwacji.
:)
Pewnie chodziło o to samo Trsteno. Pozdrav.
Bocian napisał(a):Ja jadę tam 8 raz i nie wszystko widziałem icon_smile.gif
Sylwetka napisał(a):Matulu Wszystko spisane co zobaczyć, co zwiedzić i nijak nie mogę zmieścić się w 7 dniach za krótki ten urlop a miło by było poleniuchować jeszcze na plaży , logistyk pilnie poszukiwany
walp napisał(a):Będąc na Pelješacu, można pokusić się na wspinaczkę na Górę św. Eliasza (Sv.Ilije 961m), u stóp której leży Orebić. Trud wspinaczki zostanie zrekompensowany pięknymi widokami na Kanal Pelješki.
Jednak dla małych dzieci, to może być zbyt ciężka wyprawa, choć także dorośli muszą wykazać się dobrą kondycją, szczególnie w upalny dzień.