Pasjonat Chorwacji napisał(a):To chyba najgorsza pora na zwiedzanie
A dla mnie najlepsza
Wracając, jeśli to będzie popołudnie, można odwiedzić arboretum w Trsteno. Tam gdzie platan.
Mariusz1 napisał(a):Witam mam pytanko odnośnie zwiedzania muru w Stonie . Oglądałem zdjęcia i mam wrażenie że można go obejść do okoła, a może się mylę i pytanko gdzie zostawiacie auto i ile czasu zajmuje zwiedzanie muru, i gdzie można kupić sól czy jest tam specjalny punkt sprzedaży soli czy jest ogólnie dostępna.
Bocian napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):To chyba najgorsza pora na zwiedzanie
A dla mnie najlepsza
Wracając, jeśli to będzie popołudnie, można odwiedzić arboretum w Trsteno. Tam gdzie platan.
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bocian napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):To chyba najgorsza pora na zwiedzanie
A dla mnie najlepsza
Posiedzieć pod platanem o tej porze jak najbardziej można, ale chodzić po murach, bez odrobiny cienia - nie życzę nikomu.
Jednak nie jest fajne to co fajne, tylko to co kto lubi
grubyandreas napisał(a):zwiedziliśmy całą Corcule samochodem
Aldonka napisał(a):Kiedyś można było samoobsługowo, prosto z beczki kupić wino, ale teraz już chyba nie działa (w każdym razie w zeszłym roku nie działało, winko sprzedawał nam przemiły straszy pan). W sumie troszkę szkoda, bo frajda przy tym była.
ania77 napisał(a):Aldonka napisał(a):Dobra, ciii, dosyć, proszę, bo z fajnego i pożytecznego wątku zrobi się przepychankowy śmietnik. Nie warto.
Też mnie to w oczy kole, więc już do tego nie wracam.
Mnie tylko po prostu czysta ciekawość zżera, gdzie to...