Bernadr C napisał(a):Przypatruję sie bacznie, bo to chyba trzeci raz jak przymierzmy się z rodzinką odwiedzic Peliesac, jak dotąd nie wyszło. Wydaje sie, że to zbyt daleko i drogę trzeba rozłożyć chyba nawet na 3 dni. Ponadto szukamy dobrych plaż, szczególnie dla dzieci, bez kolczastych żyjątek.
Tez zapytam, co na Peliesacu polecicie, to nie musi być nawet spore miasteczko.
Bernard.
Bernadr C napisał(a):Przypatruję sie bacznie, bo to chyba trzeci raz jak przymierzmy się z rodzinką odwiedzic Peliesac, jak dotąd nie wyszło. Wydaje sie, że to zbyt daleko i drogę trzeba rozłożyć chyba nawet na 3 dni. Ponadto szukamy dobrych plaż, szczególnie dla dzieci, bez kolczastych żyjątek.
Bernard.
Joan65 napisał(a):Nam dokładnie ten sam Pan też robił pyszne mule i ostrygi ...w sierpniu mam zamiar go odwiedzać.... ślinka cieknie na samą myśl o tych pysznościach icon_lol.gif
armar napisał(a):Joan65 napisał(a):Nam dokładnie ten sam Pan też robił pyszne mule i ostrygi ...w sierpniu mam zamiar go odwiedzać.... ślinka cieknie na samą myśl o tych pysznościach icon_lol.gif
No to zazdroszczę bo ja w tym roku tam nie zawitam
Ale na pewno na Peljesac wrócę
Zdaje się . o ile dobrze pamiętam z postów , że Ty byłaś w Borku , w tym roku znowu ta sama miejscowość ?
Dingac super wspominam
Bernard.
Joan65 napisał(a):Są tez miejsca gdzie stajesz posilić się świeżymi mulami - zamawiasz , facet je wyławia przy Tobie i przyrządza
tak zrobił nam m.in. ten pan
Nam dokładnie ten sam Pan też robił pyszne mule i ostrygi ...w sierpniu mam zamiar go odwiedzać.... ślinka cieknie na samą myśl o tych pysznościach
piamir napisał(a):Na tak przygotowywane specjały morskie można załapać się w miejscowości Drace na Peljesacu.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne