michalek_101 napisał(a):chleb,piwo )
Rano coś napiszę. I zastanów się nad kolejnością produktów
michalek_101 napisał(a):Dziękuję wszystkim za pomoc, tak sobie patrzę na mapę i wydaje mi się ,że chyba Žuljana albo Trstenic będzie dobrym rozwiązaniem na tegoroczne wakacje Proszę wszystkich którzy byli w tych miejscowościach o zdjęcia ,może ktoś ma namiary na apartamenty w Žuljanie albo Trstenicu bardzo będę wdzięczny za pomoc.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
p.s. czy w tych miejscowościach są jakieś konoby,sklepy i.t.d.( mam na myśli jakiś mały sklepik z podstawowymi produktami typu chleb,piwo )
michalek_101 napisał(a):Wielkie dzięki za pomoc,mam jeszcze pytanie gdzie w Trstenicu i Žuljanie są ładne i nie zatłoczone plaże ( jedziemy koniec czerwca) .
Pozdrawiam
michalek_101 napisał(a):Wielkie dzięki za pomoc,mam jeszcze pytanie gdzie w Trstenicu i Žuljanie są ładne i nie zatłoczone plaże ( jedziemy koniec czerwca) .
Pozdrawiam
michalek_101 napisał(a):Dziękuję wszystkim za pomoc, tak sobie patrzę na mapę i wydaje mi się ,że chyba Žuljana albo Trstenic będzie dobrym rozwiązaniem na tegoroczne wakacje Proszę wszystkich którzy byli w tych miejscowościach o zdjęcia ,może ktoś ma namiary na apartamenty w Žuljanie albo Trstenicu bardzo będę wdzięczny za pomoc.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
p.s. czy w tych miejscowościach są jakieś konoby,sklepy i.t.d.( mam na myśli jakiś mały sklepik z podstawowymi produktami typu chleb,piwo )
Miken77 napisał(a):Bocian napisał(a):michalek_101 napisał(a):chleb,piwo )
Rano coś napiszę. I zastanów się nad kolejnością produktów
Nie ma nad czym zastanawiać się. Kolega po prostu pomylił kolejność produktów
michalek_101 napisał(a):Pozdrawiam i proszę o podzielenie się zdjęciami z półwyspu (ciekawe miejsca które warto zobaczyć,miejscowości,plaże i.t.d.)
Zdjęcia proszę wstawiać na forum albo na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
będę wdzięczny za foty.
Może ktoś mógłby się podzielić namiarami na apartamenty na Pelješacu.
kamaleon7 napisał(a):Witam.
Nie wiem czy w dobre miejsce na forum trafiłem, jeśli nie to proszę o wskazanie innego miejsca na forum.
Szukam jakiegoś domku lub apartamentów na Półwyspie Peljesac dla 13 osób (6 dorosłych i 7 dzieci w wieku od 1 roku do 11 lat).
Chcemy wybrać się po raz pierwszy w tę część Chorwacji i nie ukrywam, że potrzebujemy pomocy w znalezieniu wspólnego noclegu dla naszej wesołej kompaniji. Czy ktoś z bardziej obytych osób w kwestiach noclegów w Chorwacji może coś polecić w rozsądnej cenie. Jakieś sprawdzone i przyjazne miejsce? Nie możemy pozwolić sobie na wyjazd z małymi dziećmi bez pewności, że miejsce noclegowe nie będzie w 100% odpowiadać naszym wymaganiom.
Z góry dziękuję za pomoc.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne