Też jedziemy do Orebic. Termin od 18-08-2012 na 12 dni, w składzie 2+2(5 i 14 lat)
Może ktoś też będzie w tym czasie ? Dajcie znać
piamir napisał(a):Twoje oczekiwania spełnia tylko Orebic lub Trpanij. Pozdrawiam
Bocian napisał(a):piamir napisał(a):Twoje oczekiwania spełnia tylko Orebic lub Trpanij. Pozdrawiam
Moim zdaniem nie. To oprócz Stonu, dwa największe miast na Półwyspie a chyba nie o to chodziło.
Bardziej Žuljana lub podobne. Lub całkiem małe jak Borak lub Borje, Podobuce.
Pozdrav.
Aldonka napisał(a):W sumie nie znam tych miejsc znajdujących się po lewej jadąc od magistrali, ale Trstenic wydaje mi się fajnym rozwiązaniem. Na Divną i do Duby blisko Generalnie wszystko w zasięgu ręki.
Bocian napisał(a):Aldonka napisał(a):W sumie nie znam tych miejsc znajdujących się po lewej jadąc od magistrali, ale Trstenic wydaje mi się fajnym rozwiązaniem. Na Divną i do Duby blisko Generalnie wszystko w zasięgu ręki.
W Dubie tak naprawdę poza plażą nic nie ma. Trstenic to malutkie miasteczko z minitargiem, sklepem, pocztą i knajpkami. Plażowanie w samym Trstenicu moim zdaniem słabe ale mamy to:
http://www.croatia1.com/mapbeach-en.htm
Grzegorz Ćwik napisał(a):Dziękuję bardzo za informacje. Chyba jednak wybór padnie na Orebic, ja sam wolę spokojniejsze miejsca, ale moja młodzież jest bardziej zainteresowana miejscowością, gdzie wieczorem jest gdzie połazić i nie nudzić sie zbytnio. Uważam, że jest to bardzo rozsądne, tez się w tym aspekcie zgadzam.
I tu pytanie, jeżeli już jestem w temacie Orebica, Może ktoś poleci fajną kwaterę, duży apartament 2+2.
Serdecznie pozdrawiam, Grzegorz.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne