Witam serdecznie
Zanim dorzucę do relacji forumowiczów swoje trzy grosze, odrobinę przybliżę mój kontakt z CRO, gdyż do tej pory nie uaktywniałam się zbyt wiele na forum. Do cro.pl dołączyłam w 2012 r. ale na ziemi tego uroczego zakątka świata stanęliśmy z rodzinką po raz pierwszy w 2009r. i jak łatwo się domyślić, zakątek ten zajął w naszym sercu szczególne miejsce. Wracaliśmy tam każdego roku albo na cały urlop, albo chociaż na kilka dni w drodze powrotnej z innych części Europy. To była taka kropka nad "i", zaspokojenie tęsknoty...
Od 2009 r. odwiedziliśmy wiele miejsc. Podróżujemy autem, czasami ze znajomymi, czasami sami - i szczerze przyznam zaczynamy doceniać taką formę;) No ale dość tych opowiastek o nas.
Do końca sama nie wiem dlaczego zdecydowałam się na tę fotorelację. Przecież jest ich już tak wiele na forum i to autorstwa doświadczonych autorytetów cromaniacowo-forumowych... Na pewno nie będzie tu żadnych nowości ani odkryć, ale wiem, że chociażby zdjęcia chętnie ogląda się w takim zimowym czasie, kiedy odlicza się czas do wakacji. Jeśli nikogo nie zainteresują to dla mnie samej będą miłym wspomnieniem, odrobinę usystematyzowanym.
Z powodu zawodzącej mnie pamięci nie będzie to szczegółowa relacja, trochę czas już zatarł, ale spróbujmy...
Zapraszam na cudowny Pelješac