DaveZ napisał(a):Fajna relacja i fotki. Na wyspach i półwyspach jeszcze się na pobyt nie zatrzymywaliśmy.
Dotychczas byliśmy pod Trogirem, pod Zadarem i koło Fazany.
Może następnym razem Peljesac albo Korcula
Gorrąco polecam
DaveZ napisał(a):Fajna relacja i fotki. Na wyspach i półwyspach jeszcze się na pobyt nie zatrzymywaliśmy.
Dotychczas byliśmy pod Trogirem, pod Zadarem i koło Fazany.
Może następnym razem Peljesac albo Korcula
Ural napisał(a):A była tam koleżanka Ewa, że tak gorąco poleca ?
Ural napisał(a):No tak ........... wszedłem w post i zapomniałem, że to koleżanki relacji. Przyjmijcie koleżanko przeprosiny.
Bardzo podoba mi się koleżanki rozliczenie kosztów - profesjonalne i zarazem bardzo przydatne.
khml napisał(a):Twoja relacja..... coś niesamowitego
Tyle pochwał już było i moja (nieco opóźniona), ale też jest . Na samą myśl o kolejnej, tegorocznej pojawia się radość.
Gratulacje raz jeszcze!
khml napisał(a):Czekamy z niecierpliwością
jak wspaniale jest odliczać dni do wyjazdu
Życzę super wypoczynku
Ural napisał(a):W jakimże to celu zmieniłaś jeden dziwaczny Nick na jeszcze bardziej kontrowersyjny. Ni ładu ni składu. Już lepiej jakbyś nazwała się np. Słonecznik albo Słońce itp.
CROnikiCROpka napisał(a):Ural napisał(a):W jakimże to celu zmieniłaś jeden dziwaczny Nick na jeszcze bardziej kontrowersyjny. Ni ładu ni składu. Już lepiej jakbyś nazwała się np. Słonecznik albo Słońce itp.
Zmiana podyktowana chęcią usystematyzowania loginu w kilku miejscach w sieci. W nowej relacji dokładnie będzie wiadomo co i jak.
Nie uważam, aby cokolwiek miało tu kontrowersyjny wydźwięk, więc pozostaje mi puścić Twoje uwagi mimo uszu.
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży