EithelAmarth napisał(a):Otóż to
Trzeba wklepać dane do Excela, porobić tabele...
Bardzo fajne podsumowanie
Dużo lepsze niż gdyby było w excel'u
EithelAmarth napisał(a):Otóż to
zibi.s napisał(a):Tytaniczna robota
Jestem pod wrażeniem
Ja zamierzałem moją relację skwitować czy było fajnie lub nie...a to tak być powinno
paw_el napisał(a):piękna relacja, jestem pod mega wrażeniem
szacun za rozliczenie kosztów, widzę że mieliśmy podobne koszty tyle tylko że ja byłem na początku sezonu czerwiec/lipiec na wyspie Rab. Ceny w Konzumie porównywalne, restauracje troszkę droższe.
Pozdrawiam
Paweł
Janusz Bajcer napisał(a):EithelAmarth napisał(a):Otóż to
Bardzo fajne podsumowanie
Dużo lepsze niż gdyby było w excel'u
Ustronianka napisał(a):super podsumowanie
Szacun
na ceny aż tak się nie przyglądałam bo mniej więcej je znam
jedynie co cena wejścia na mury w Dubrowniku to pisałaś ze poza sezonem 100kn my byliśmy w lipcu czyli sam szczyt sezonu i też 100 kosztowało
nie weszliśmy jedna gdyż temperatura nam tak dała w kość że sił brakowało a to był najchłodniejszy dzień w ciągu naszych 3tyg wakacji = 30 stopni tylko
na fotach widać tylko mokre koszulki a później juz nawet koszulek nie było u mnie tylko góra kostiumu gdyż topless w środku miasta
Nefer napisał(a):Bardzo ciekawa relacja, piękne zdjęcia, świetne podsumowanie i to nie tylko to finansowe.
Bardzo dziękuję.
sloninka2 napisał(a):No to klops nie będzie chorwackiego chlebka
tomasz565 napisał(a):Świetna robota, super napisane. Zachęciłaś na tyle mocno,że jedziemy do Orebiča pod koniec lipca
tyniolek napisał(a):No i super, udało się wygospodarować czas i zakończyć relację!
Ja zauważyłam, że na samym Pelješcu ceny są wyższe niż "na kontynencie".
Ale... to kochamy w Chorwacji, zawsze zakładamy wyższe budżety i zawsze nam zostaje A na wakacjach sobie nie żałujemy
Pozdrawiam i do zobaczenia na Korčuli, mam nadzieję!
Vjetar napisał(a):Solidne podsumowanie do solidnej relacji.
Brawo.
Pozdrawiam
EithelAmarth napisał(a):Przepraszam najmocniej To się już nigdy nie powtórzy
Ale ja w tym roku na Makarska Riwiere, to jak się w relacji zaczytasz, to za rok pojedziesz
Powrót do Nasze relacje z podróży