Koenig napisał(a):Te zdjęcia uliczek są fantastyczne. Sam robiłem podobne w ubiegłym roku ale moje takie fajne nie wyszły
Ze mnie to żaden fotograf. Cykałam jak leci, ale fajnie, że się podoba
Koenig napisał(a):Te zdjęcia uliczek są fantastyczne. Sam robiłem podobne w ubiegłym roku ale moje takie fajne nie wyszły
EithelAmarth napisał(a): ... Zdaję sobie sprawę, że to nie jest plaża miejska ani typowo publiczna. Niemniej napala się na nią człowiek, bo na tylu zdjęciach i w tylu opiniach uchodzi za najpiękniejszą plażę w Cro. A potem przychodzi co do czego i nawet nie masz jak tyłka wcisnąć...
gusia-s napisał(a):EithelAmarth napisał(a): ... Zdaję sobie sprawę, że to nie jest plaża miejska ani typowo publiczna. Niemniej napala się na nią człowiek, bo na tylu zdjęciach i w tylu opiniach uchodzi za najpiękniejszą plażę w Cro. A potem przychodzi co do czego i nawet nie masz jak tyłka wcisnąć...
Tak to już jest z pięknymi miejscami gdy zdobędą popularność ... dzięki temu Wasza Duba, która nie jest aż tak popularna stała się dla Was tą piękniejszą prawda
Nas na Divnej też zastał tłok ale trochę i tak na niej pobyliśmy, super dno, piękny kolor wody . Potem na Waszą Dube tylko zerknęliśmy bo mi się zachciało odkrywania tych plaż za Dubą. Nie dość, że podrapałam nogi bo się lekko pogubiliśmy w gaju oliwnym robiąc skrót, to plaże te nie wyrwały nas z butów. Pierwsza była wąska i mocno zaśmiecona suchymi trawami, trzcinami i wodorostami a na kolejną dotarliśmy ok. 17 ej akurat jak się przychmurzyło i zaczęło wiać. Woda momentalnie oziębła a plaża straciła na urodzie .
Ech ... trzeba było zostać na Dubie
Wszyscy osiadają na Divnej, mało kto pokusi się jechać dalej, po tej relacji może się to zmienić bo ochów Dubie nie żałujesz więc już może przestańńńńń - jak następnym razem pojedziesz to może być już pełnaEithelAmarth napisał(a):Nie miałam pojęcia, że Duba jest mniej popularna. Myślałam, że po prostu nam się tak udało, że były puchy ...
gusia-s napisał(a):Wszyscy osiadają na Divnej, mało kto pokusi się jechać dalej, po tej relacji może się to zmienić bo ochów Dubie nie żałujesz więc już może przestańńńńń - jak następnym razem pojedziesz to może być już pełnaEithelAmarth napisał(a):Nie miałam pojęcia, że Duba jest mniej popularna. Myślałam, że po prostu nam się tak udało, że były puchy ...
viltob08 napisał(a):gusia-s napisał(a):Wszyscy osiadają na Divnej, mało kto pokusi się jechać dalej, po tej relacji może się to zmienić bo ochów Dubie nie żałujesz więc już może przestańńńńń - jak następnym razem pojedziesz to może być już pełnaEithelAmarth napisał(a):Nie miałam pojęcia, że Duba jest mniej popularna. Myślałam, że po prostu nam się tak udało, że były puchy ...
No widzisz, a nas jakoś Duba nie urzekła.... wtedy, kiedy tam byliśmy ludzi było od groma żeby dotrzeć do knajpki na końcu plaży, trzeba było się przedzierać między rozłożonymi ludziskami... Dla nas była to jednorazowa wizyta....
gusia-s napisał(a):My byliśmy tam jakoś w drugiej poł. lipca 2014 ... nie powiem, żeby było całkiem pusto ale jednak bardzoooo luźno, dosłownie kilkanaście osób.
Ustronianka napisał(a):O jej o jej widzę że ktoś pisze relacje o cudnym Peljesacu gdzie my byliśmy też w 2015 r tylko w lipcu
Idę zatem do strony 1 i zatapiam się w lekturze.
powspominać dobra rzecz by moc czekać....niecierpliwie do wakacji.
słoma79 napisał(a):Wiem, że się powtarzam...ale nie śpię i czekam dobrze czasem wstać wcześniej i być sam na sam z przecudnej urody widokami
Ustronianka napisał(a):Gdybym umiała wstawiłabym parę naszych fot z Vrili itp.
I choć jestem tu parę już lat to nie rozkminiłam tego JAK to zrobić
(
Ustronianka napisał(a):A byliście na pece w Kunie u Antunovica?? Jako, że w czasie naszych akacji mialam zarówno imieniny jak i urodziny tydzień po tygodniu nie omieszkaliśmy zamowić peki w Kunie i wygłaskać osiołków nieopodal.
Powrót do Nasze relacje z podróży