Joan65 napisał(a):My od 28 lipca
iwona73 napisał(a):Joan65 napisał(a):iwona73 napisał(a):Joan65 napisał(a):meliska napisał(a):U nas też byłby spontan gdyby nie fakt, że praktycznie nic nie wiem o Chorwacji więc wole sobie ramowy plan przygotowac i decydowac sie na odstepstwapewnie i tak zrealizujemy połowę.
Wiadomo, plan jest najważniejszy...sponton spontonem ale ramówka być powinna. Gratuluję i życzę udanych wakacji z "własnym, prywatnym" biurem podróży
Właśnie święta prawda "własne,prywatne biuro podróży"![]()
Tylko ciekawe dlaczego to biuro w moim przypadku wybiera ciągle ten sam kierunek![]()
Droga iwono73 mam to samo...no może z kilkoma odskokami w inne miejsca....odpowiedź jest jedna - CIĄGŁY NIEDOSYT... i wielka miłość do Cro
W tym roku pierwszy raz na półwyspie w miejscowości Borak oczywiście dzięki wszystkim obrzydzającym to miejsce. Mam nadzzieje że się nie zawiodę i naprawdę jest tam OKROPNIE
ZoltaN napisał(a):Pytanko...
W jakiej cenie w Orebicu można aktualnie wypożyczyć skuterki, a najlepiej quady ???
Z tego co kojarzę blisko przeprawy promowej można było wypożyczyć jednoślady...
Aldonka napisał(a):Moje tereny, nie może mnie tu zabraknąć, zdecydowanie nie
ZoltaN napisał(a):Telepol ale o co cho ???
Pag & Hvar objechaliśmy na skuterach, Lastovo na quadach... wiatr we włosach, prędkość przejazdu spacerowa a do tego można "wszędzie" wjechać w poszukiwaniu ustronnych zatoczek (co w przypadku auta nie jest zawsze oczywistą oczywistością szczególnie na kamienistych szutrach)... wszystko jest dla ludzi myślących, a okres młodzieńczych popisów na jednym kole mamy już za sobą...
Powrót do Nasze relacje z podróży