meliska napisał(a):Witam,
w przyszły piątek wybieramy się z mężem do Chorwacji w naszą podróż poślubną Polowy tego o czym Ty tutaj piszesz w ogóle nie rozumiem ale po mało łapię bakcyla. Czy mógłbyś podac mi namiar do pensjonatu w którym aktualnie jesteś ?
Pozdrawiam,
Ola
ruwado napisał(a):budek napisał(a):Dla poprawy nastroju wybraliśmy się do Orebića na lodzika do bratków.
w połowie lipca wuruszam Waszym śladem do Perny - Kuciste. Mam te same plany zobaczenia tych cudownych miejsc. Jednak mam jedno pytanko - gdzie dokładnie jest ta słynna Oaza w Orebicu?
budek napisał(a):Kristof pozdrawia Kristofa przecież Krzyśki i Ryśki to fajne chłopaki .
Mnie i moim kobitkom najlepiej smakują na marynarski sposób tj. na stopione ulje z masełkiem wrzucam cebulkę i czosnek. Zalewam winem. Koniecznie zielonym (bardzo dobre lekko musujące hiszpańskie), może być też różowe (ale to lepiej pasuje do krewetek). Wrzucam mule i natkę pietruszki. Przyprawiam solą. Kilka minutek i gotowe.
ruwado napisał(a):budek napisał(a):Dla poprawy nastroju wybraliśmy się do Orebića na lodzika do bratków.
w połowie lipca wuruszam Waszym śladem do Perny - Kuciste. Mam te same plany zobaczenia tych cudownych miejsc. Jednak mam jedno pytanko - gdzie dokładnie jest ta słynna Oaza w Orebicu?
telepol napisał(a):budek napisał(a):Nie mogę nie podzielić się swoim samopoczuciem po odwiedzeniu Potomje i Draće. Naprawdę jest mi bardzo dobrze . Obiecuję, że zdam szybciutko relację. A tymczasem najbliższy scenariusz: szybko more, prysznic i do Panoramu. Zamówiona hobotnica i janjetina czekają na naszą gawiedź. Potem meczyk w strefie kibica konoby Vrgorac. Oj będzie się działo. Polska biało-czerwoni!! Oj tu już chyba pozamiatane .
Pozdrow Matko w konobie vrgorac, za miesiac bedziemy u nich nocowac
Aldonka napisał(a):ruwado napisał(a):budek napisał(a):Dla poprawy nastroju wybraliśmy się do Orebića na lodzika do bratków.
Tam gdzie zawsze jest kolejka
meliska napisał(a):Dziękuje za namiary.
Budku rozumiem, że za 2 osoby to 40 euro za noc ?
A jak można się zorientowac czy mają wolne miejsca ?
Rozumiem, że teraz jesteś na miejscu ?
Czy byłbyś tak uprzejmy i zapytał się o wolny nocleg od ok 9 do 15 lipca.
Pozdrawiam,
Ola
Powrót do Nasze relacje z podróży