Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

peliesac willa anadingac czy ktos mi może o niej cos napisać

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: peliesac willa anadingac czy ktos mi może o niej cos nap

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 17:48

kominesku napisał(a):A tak w ogóle ten Borak to jedno wielkie badziewie :roll:

Nie pisałem tego bo to ogólnie wiadomo :lol:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 16.10.2013 17:59

Ci co tam jeżdżą to w ogóle Chorwacji nie znają, to jakieś jedno wielkie nieporozumienie 8)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.10.2013 18:03

Ostatnio na Pagu byłam, na totalnym zadoopiu (ale z prądem), tam to dopiero nic nie ma. Borak mi więc niestraszny ;-)

Ta temperatura wody mnie trochę niepokoi, bo nieco zakosztowaliśmy tej lodowatości plażując raz w tym roku między Żuljaną a Trstenikiem. Tam było rzeczywiście tak dziwnie, że przy brzegu woda była lodowata, a dalej już nawet nieco cieplejsza. Podejrzewałam nawet podwodne źródła.
Szukam jednak miejsca w miarę odludnego - już wiem, że nawet tzw. "centrum" Borka nie dla mnie, tam też sporo ludzi w sezonie na plaży. Myślałam o Dubie, tam na pewno woda cieplejsza, ale wolnego apartmana w rozsądnej cenie blisko plaży nie mogę znaleźć, zresztą tam też bywa sporo przyjezdnych. Na Ponti chyba nikt z zewnątrz się nie pojawia, a lokatorzy z 7 apartmanów zbyt dużego tłoku pewnie nie robią, ten lasek przy plaży mnie kusi też, bo cień dla Mężusia ;-)
Córka będzie miała już wtedy 5 lat, więc jakoś da radę. Do lata zrobi kurs pływania, włoży się ją do kółka i będzie ok. Byle tylko w tej wodzie nie zamarzła ;-)
W apartmanach 40m2 już pomieszkiwaliśmy w tym roku, ok było, tylko u nas dziecek powyżej przeciętnej, bo 3, i córka musiałaby z nami w łóżku nocować, ku własnej zapewne uciesze - stąd pytanie o szerokość łóżka. Choć jak wziąć pod uwagę, że w mobilnych kuciach nawet na 30m2 5 osób mieszka, nie jest tak źle ;-)
Myślę intensywnie, bo jutro mam Bobo potwierdzić rezerwację. Chyba się skuszę, mimo pewnych niedogodności...
Dzięki za odpowiedzi
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 18:13

Jeśli możesz to rezerwuj. 5cio letnie dziecko bedzie tam miało na plaży jak ryba w wodzie. A i przede wszystkim gospodarze są wspaniali. Na plaży w Borku jest cień bo są tam rozciągnięte nad miejscami gdzie można plażować specjalne, bardzo gęste siatki. No i jest bunkier gdzie zostawiasz wszystkie klamoty i nic nie nosisz do domu.
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 16.10.2013 18:32

Bocian napisał(a):Jeśli możesz to rezerwuj. 5cio letnie dziecko bedzie tam miało na plaży jak ryba w wodzie. A i przede wszystkim gospodarze są wspaniali. Na plaży w Borku jest cień bo są tam rozciągnięte nad miejscami gdzie można plażować specjalne, bardzo gęste siatki. No i jest bunkier gdzie zostawiasz wszystkie klamoty i nic nie nosisz do domu.

Niereformowalny :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 19:39

kominesku napisał(a):
Bocian napisał(a):Jeśli możesz to rezerwuj. 5cio letnie dziecko bedzie tam miało na plaży jak ryba w wodzie. A i przede wszystkim gospodarze są wspaniali. Na plaży w Borku jest cień bo są tam rozciągnięte nad miejscami gdzie można plażować specjalne, bardzo gęste siatki. No i jest bunkier gdzie zostawiasz wszystkie klamoty i nic nie nosisz do domu.

Niereformowalny :D

Przestań Zbychu, kity żenię, żeby ktoś sobie spier... wakacje, nie tylko my :lol:
Prawdziwy apartman Anadingač 8)
Obrazek
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.10.2013 19:57

Widywaliśmy takie apartmany przejeżdżając przez tę okolicę minionego lata. Interesujące... :wink: :lol:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.10.2013 19:59

A tak a propos apartmanów, kiedy wybierasz się do Anadingac w przyszłym roku, Bocian?...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 20:01

To własność Bobo :) Ma plan w przyszłości, raczej dalszej, zrobić tam apartmany :) Ten dom służył do mieszkania okresowo jak była coroczna berba, jeszcze wtedy gdy nie było tunelu. Tam w tych krzakach takich domów jest kilkanaście, niektóre z XIX wieku...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 20:02

Mikromir napisał(a):A tak a propos apartmanów, kiedy wybierasz się do Anadingac w przyszłym roku, Bocian?...

W wakacje ;)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.10.2013 13:56

Bocian napisał(a):[
Prawdziwy apartman Anadingač 8)
Obrazek

Ciekawe po wiele od osoby ta chałupa.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 24.10.2013 14:07

Bocian napisał(a):
Mikromir napisał(a):A tak a propos apartmanów, kiedy wybierasz się do Anadingac w przyszłym roku, Bocian?...

W wakacje ;)

Nie bój się... Nie spotkamy się jednak w Anadingac :mrgreen:

Po rodzinnych negocjacjach (Mąż: Co?! Znowu tak daleko?! ) ostatecznie padło na zadoopie na Hvarze. Dzięki za pomoc i miłego pobytu :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.10.2013 16:18

Mikromir napisał(a):
Bocian napisał(a):

W wakacje ;)

Nie bój się... Nie spotkamy się jednak w Anadingac :mrgreen:

Po rodzinnych negocjacjach (Mąż: Co?! Znowu tak daleko?! ) ostatecznie padło na zadoopie na Hvarze. Dzięki za pomoc i miłego pobytu :D

Nie boje się, bo czego? :)
Wice wernisaż :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.10.2013 13:06

Kto by tam na takie zadupie na Peljesacu jechał. Chyba, że chorzy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.10.2013 13:17

darek1 napisał(a):Kto by tam na takie zadupie na Peljesacu jechał. Chyba, że chorzy.

Widzisz Daruś, jest wielu takich chorych :) Ty tam nigdy nie pojedziesz :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

peliesac willa anadingac czy ktos mi może o niej cos napisać - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone