Dzięki!! za pocieszenie,ale mnie strasznie bawią wszystkie uwagi forumowiczów.Odpowiadajac na pytanie Monte Christo ,nie najadłam sie blekotu, może troszkę nadużywam wisnióweczki-nie mówię o likierze Nie mam kontaktu ,od dawna ze Slapolem, wtedy nadużwałam "wscieklaka"
' Wszyscy na Forum wiedzą ,ze zdjecia robię denne.Tylko pstrykacze i one wychodza mi bardzo marnie,no cóz Pan Bóg poskąpił mi talentu ,wogóle nieraz sie dziwię,że jakoś dotrwałam ze swoimi ułomnościami. Leszek Skupin napisał rzecz oczywistą Nie bedę przyklaskiwac wypowiedziom Plumka , zgadzam sie z nia jednak ,ponieważ umiem czytac i to samo gdzieś wyczytałam .A zresztą, czy to jest ważne,jak sie nie daje zdjecia do konkursu? Te zdjecia to pierwsze kroki w HDR Kitu nie mam,ani nie wstawiam Podziwiam wszystkie zdjecia, nawet pstrykacze a jest ich duzo chociaz podciągne sa pod rózne formy fotografii.
Wszystkie uwagi odnośnie swoich zdjeć przyjmuję z pokorą i staram sie w miarę mozliwosci poprawić. i Dziękuje wszystkim za to ,że przez te lata pobytu na Forum,bardzo mnie wspierali,dużo nauczyłam sie od życzliwych mi osob, nie będę wymieniać,bo gdzieś ostatno poznikali