Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pejzaże - uczymy się i dyskutujemy

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 10.03.2007 18:28

Dziękuję bardzo, zrobiłam jak umiałam :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.03.2007 18:34

Brawo udało Ci się :lol:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 10.03.2007 18:40

Też się cieszę bo do takich rzeczy mam niestety dwie lewe ręce, a moje kochanie wyjechane i nie mam kogo do pomocy wołać :)
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 10.03.2007 18:45

I jeszcze jedno
Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.03.2007 18:48

:D
Ostatnio edytowano 15.03.2007 16:35 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.03.2007 18:53

AnetaA napisał(a):Też się cieszę bo do takich rzeczy mam niestety dwie lewe ręce, a moje kochanie wyjechane i nie mam kogo do pomocy wołać :)

Widzisz jak rozłąka kształcąco działa :wink:
Zdjęcie generalnie na tak, oprócz różowej mory, jaka się pojawiła między krzokami :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.03.2007 18:56

:)
Ostatnio edytowano 15.03.2007 16:35 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 10.03.2007 19:03

:D :D :D :D :D 8O 8O 8O wszystkie wspaniałe.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.03.2007 19:17

Leszek Skupin napisał(a):Oj tam Rysiu... jednej plamki się czepiasz :lol:

No :D bo można bez :wink:

Obrazek

Anetko mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że do celów przykładowych użyłem Twojej fotki :lol: :wink:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.03.2007 19:30

Aneto, ośmieliłaś nas, bo i my podobnie pstrykamy...
zapuszczamy trzy foty robione w tym samym miejscu, a jednak trochę się różnią. Jedna na zoomie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrówki
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 10.03.2007 19:46

Anetko mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że do celów przykładowych użyłem Twojej fotki :lol: :wink:[/quote]

Wcale się nie gniewam, a wręcz proszę bardzo,ja pstrykam i koniec, a z manualnych ustawień korzystam jak mam instrukcje do aparatu pod ręką, bo inaczej nie mam zielonego pojęcia co zrobić.A na obróbce kompletnie sie nie znam, w moim przypadku niestety, co wyjdzie to wyjdzie.Musiałabym miec fotografa koło siebie i pytać i pytać.....
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 10.03.2007 19:48

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Aneto, ośmieliłaś nas, bo i my podobnie pstrykamy...
zapuszczamy trzy foty robione w tym samym miejscu, a jednak trochę się różnią. Jedna na zoomie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrówki

nie ma co ośmielać jak wszystkie są takie.Mi się bardzo podobają :)
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 10.03.2007 19:51

Rysio napisał(a):
AnetaA napisał(a):Też się cieszę bo do takich rzeczy mam niestety dwie lewe ręce, a moje kochanie wyjechane i nie mam kogo do pomocy wołać :)

Widzisz jak rozłąka kształcąco działa :wink:
Zdjęcie generalnie na tak, oprócz różowej mory, jaka się pojawiła między krzokami :D

oj działa działa. Umiem już naprawić pralkę, wiem, gdzie nasz mechanik samochodowy, jakie kleje i silikony kupić itp. Zawsze jak coś padnie albo remoncik, to mojego mężusia akurat nie ma :(
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.03.2007 20:00

Kasiu, śliczne, starogradzki zalew :lol: ehhh i Ty tam mieszkasz...... :cry: ale Ci zazdroszczę :wink:

Wszystkie ładne ale te z zoomem najładniejsze, te Biokovo i Brać w tle tak pięknie oświetlone :D
Ostatnio edytowano 10.03.2007 20:02 przez Rysio, łącznie edytowano 1 raz
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.03.2007 20:00

No to załóżymy sobie tutaj małe kółko wzajemnej adoracji... :D Bo nam też się podobały Twoje, Aneto (podobne robimy :D, choć na pierwszy ogień zapuściliśmy coś innego).

Ważne jest, że w tym temacie padają konstruktywne krytyki. To się nam spodobało. Chodzi o to, żeby czegoś się nauczyć od tych, którzy wiedzą więcej...Bo my dopiero co kupiliśmy sobie naszą pierwszą cyfrówkę...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pejzaże - uczymy się i dyskutujemy - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies