O żesz w mordę ale się zdjęć namnożyło ale dobra wszyscy kleją nikt nie komentuje czemu to teraz ja
Janusz, 1 mi się podoba i czyję w nim wiosnę a Lesio się nie zna 2. Można było wyciągnąć więcej i to na nim mi bajzel przeszkadza a konkretnie 2 patyki w pierwszym planie, 3 zmniejsz przysłonę do minimum (jak sądzę 2,8) przy takich ujęciach podchodzących pod macro a jeszcze nim nie będących w pełnej krasie.
Kasiu, znowu drażnisz ale oki 1 - Bardzo dobra, 2 leci w prawo i szkoda uciętego półwyspu, 3 po wyprostowaniu byłaby najlepsza pod względem kadru ale i tak PIĘKNE
Asia&Grześ, 1 troszkę zmniejszyć czas lub zwiększyć przysłonę bo za jasno, 2 podniósłbym kadr w górę bo ciekawsze jest niebo niż silniki motorówek
Aqua, 1 cień stracił paluchy ale bardzo fajny pomysł, 2 nie widać wschodu we wschodzie tylko płot dopalony lampą i szkoda uciętego dachu z chałupy, ....... reszta w miarę oki tylko w koniu mało konia a w morzu mgieł coś może poruszone
Sławek, ach ten szeroki kadr czemu na 2 uwaliłeś kant studni z lewej a na 4 wzorek z dołu wracaj tam i chcę je zobaczyć w całości generalnie bardzo ładne ten Olek foci prawie jak Alpha
Wiolak, 1 super choć kołówka lub szare pół by się przydało, 2 otwierało się z minutę i się nie otwarło ale z miniaturki wygląda oki (osobiście wolę widzieć od razu 800x600niż otwierać każde z osobna. Zdjęcia tracą wtedy klimat)
AnetA- kadry fajne, miejsca też ale nie obnażaj się przed nami tak bardzo ......yyyyy..... znaczy aparatu, bo Ty możesz bo 800x600 by wystarczyło a tak pokazałaś jak pięknie aparat aberruje
Hrehor - fajny pomysł
AnetA po raz 2 Podobnie jak Majeczka uważam że Bełtyk jest be i na zdjęciach niewiele lepiej wychodzi pomijając zachody słońca
Majeczka na 1 przecież to wszystko, tzn lidzie, obserwatorium, płoty zaraz wyląduja na lewym marginesie zdjęcia 2 flara na kościółku, alien z prawej i obcięta antenka trochę przeszkadzają ale generalnie oki, 3 niestety wg mnie nieudane bo straszny przepał wyszedł
Rafał, ładne miejsce, ładny kadr, ładny kolor, może ciur ciemniej by się przydało choć sam nie wiem - ja jestem za tak
Uff