BeJur napisał(a):to gdzie dajesz te lepsze zdjęcia?
bo już się pogubiłam
Przyszły i ukradły i tej wersji będę się trzymać
BeJur napisał(a):to gdzie dajesz te lepsze zdjęcia?
bo już się pogubiłam
Lidia K napisał(a):Fajny jest rytm stworzony przez lampy uliczne.
Lidia K napisał(a):Wg mnie brakuje dołu, nogi ludzi są obcięte, tablica po prawej stronie zdjęcia niepotrzebnie znalazła się w kadrze, gdybym tam była wyczekałabym, żeby żadne pojazdy nie zasłaniały pomnika.
Trzeba by podejść o 3 lampy bliżej i zrobić zdjęcie w pionie. Wtedy na zdjęciu nie znalazłyby się tablica i światła uliczne.
BeJur napisał(a):.... Kaszubie - trzeba wiedzieć jak ciachać
BeJur napisał(a):i tak jesteś lepsza od autora zdjęcia
BeJur napisał(a):no i ten dół generalnie, nad Krzyśkiem jest dużo powietrza a dół ciachnięty .... ale .... Kaszubie - trzeba wiedzieć jak ciachać
kaszubskiexpress napisał(a):Problem polegał na tym, że to duży zoom.
kaszubskiexpress napisał(a):BeJur napisał(a):i tak jesteś lepsza od autora zdjęcia
A ja naiwnie myślałem, że my tutaj pejzaże komentujemy.
kaszubskiexpress napisał(a):BeJur napisał(a):Pytanie brzmi
.... czego brakuje na powyższym zdjęciu????
Może niech odpowiedzą inni, bo gdybym wiedział, to pewnie to coś, czego brakuje byłoby na tym zdjęciu
kaszubskiexpress napisał(a):BeJur napisał(a):no i ten dół generalnie, nad Krzyśkiem jest dużo powietrza a dół ciachnięty .... ale .... Kaszubie - trzeba wiedzieć jak ciachać
Nie chciałem ciachać słupów na pierwszym planie a tak by się stało, gdybym obciął powietrze nad Krzyśkiem
Lidia K napisał(a):BeJur napisał(a):
trzeba było zostawić w poziomie i uciąć przy pierwszych słupach ....
Ten pomysł widzę (oczami wyobraźni), że tu by się sprawdził. Dodałby jeszcze jeden element symetrii, słupy ze znakami zakazu postoju i całe lampy.
BeJur napisał(a):to nie jest tłumaczenie, a chwalenie się dużym zoomem nie jest tu na miejscu
BeJur napisał(a):bo:
BeJur napisał(a):trzeba było zostawić w poziomie i uciąć przy pierwszych słupach ....
BeJur napisał(a):Mogłeś napisać - tylko pozytywne i wychwalające komentarze