jan_s1 napisał(a):Nie mam pojęcia, skąd takie wrażenie. A jeśli nawet, to głównym motywem może być tylko życzliwość.
nie, no ja się cieszę.... zyczliwość piękna cecha
BeJur napisał(a):jan_s1 napisał(a):Ta ramka jakoś mi nie przeszkadza, chociaż rzeczywiście czasem ludzie dają takie ramki, że flaki się w człowieku przewracają.
Tobie może nie przeszkadza
ale ja o sobie piszę
cięzka jest .... do tego bialego jakos ....za bardzo
ale oczywiscie nie musze się znac
jan_s1 napisał(a):BeJur napisał(a):...ale oczywiscie nie musze się znacBeJur napisał(a):Nie będę ściemniać - znam się na tym, podstawy mam i to mocneBeJur napisał(a):Ale może się nie znam
Hm, podobno kobieta zmienną jest...
smoki napisał(a):Szczególnie dolna część ramki powoduje ociężałość tego krajobrazu.
Fatamorgana napisał(a):Eeee... tam, pierdoły.
A czytali dopisek nad zdjęciem, który sam w sobie świadczy o motywie wstawienia zdjęcia?
Smutno bez zimy. A jaki jest kolor smutku?
Fatamorgana napisał(a):Każdy czasem ma dupiate zdjęcie.
Mistrzowie też mają i to nie tajemnica.
Motywem jest żałoba po tamtej zimie z której to zdjęcie pochodzi i tęsknota za nową zimą.
A ramka pozostała z foty, w której był na dolnym pasku podpis gdzie to jest.
Fatamorgana napisał(a):smoki napisał(a):Szczególnie dolna część ramki powoduje ociężałość tego krajobrazu.
Eeee... tam, pierdoły.
A czytali dopisek nad zdjęciem, który sam w sobie świadczy o motywie wstawienia zdjęcia?
Smutno bez zimy. A jaki jest kolor smutku?
Fatamorgana napisał(a):Zmniejszyć nie problem, ale jak wychodzisz i nie masz go pod ręką, to raczej się nie chce dalej grzebać - to nie galeria czy prezentacja.
Ja tu lajtowo podchodzę do zdjęć.
Nie dam rady wszędzie być drobiazgowy- za dużo tego wszystkiego.