Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pejzaże - uczymy się i dyskutujemy

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.03.2007 11:40

Plumek napisał(a):
witki napisał(a):Ania - a to? Jak ci się to podoba?

Podoba :) Trochę bym podciągnęła ostrość i może kontrast jeszcze... Ale w tedy słońce wypali plamę jeszcze bardziej... Trza było nieco niedoświetlić oryginał ;)

A poza tym - niech sie inni wypowiadają - co to ja jestem? Krytyk jakiś, czy co? :)

:devil: A czemu by nie :?:
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 20.03.2007 11:54

Leszek Skupin napisał(a):
Plumek napisał(a):

Podoba :) Trochę bym podciągnęła ostrość i może kontrast jeszcze... Ale w tedy słońce wypali plamę jeszcze bardziej... Trza było nieco niedoświetlić oryginał ;)

A poza tym - niech sie inni wypowiadają - co to ja jestem? Krytyk jakiś, czy co? :)

No własnie - czemu nie????? :lol: :lol:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.03.2007 12:19

witki napisał(a):
Plumek napisał(a):

Bo nie :P

Się nie uważam za znawcę. Sama uważam, ze nad swoim warsztatem muszę popracować :D A co dopiero szlifować warsztat innych!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.03.2007 12:25

Plumek napisał(a):...Się nie uważam za znawcę. Sama uważam, ze nad swoim warsztatem muszę popracować :D A co dopiero szlifować warsztat innych!

Się też nie uważam za znawcę... jakoś znawcy się nie chcą wypowiadać w naszych fototematach więc wspólnie musimy sobie radzić nie :?: :P. Ty dorzucisz opinię, ja dorzucę opinię Rysiu dorzuci opinię i mamy jakotaki obraz tego co robimy dobrze a co źle ;) Nie chodzi o bycie krytykiem przez duże K, chodzi o opinie

Pozdrav :papa:

P.S. Dla mnie i tak jesteś kobietą z "armatą" w dłoniach <- w pozytywnym słowa znaczeniu :D
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 20.03.2007 12:30

Plumek napisał(a):...Się nie uważam za znawcę. Sama uważam, ze nad swoim warsztatem muszę popracować :D A co dopiero szlifować warsztat innych!

Się też nie uważam za znawcę... jakoś znawcy się nie chcą wypowiadać w naszych fototematach więc wspólnie musimy sobie radzić nie :?: :P. Ty dorzucisz opinię, ja dorzucę opinię Rysiu dorzuci opinię i mamy jakotaki obraz tego co robimy dobrze a co źle ;) Nie chodzi o bycie krytykiem przez duże K, chodzi o opinie

P.S. Dla mnie i tak jesteś kobietą z "armatą" w dłoniach <- w pozytywnym słowa znaczeniu :D

Tylko póki co armata w drodze ....
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.03.2007 12:37

witki napisał(a):

:D :D :D

To raczej mała armatka... ;)
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 20.03.2007 12:37

Plumek napisał(a):
witki napisał(a):
Plumek napisał(a):

Bo nie :P

Się nie uważam za znawcę. Sama uważam, ze nad swoim warsztatem muszę popracować :D A co dopiero szlifować warsztat innych!

Ania - jak dla mnie to ty jesteś znawcą, i tak juz zostanie.
Ja jestem totalnym laikiem i nawet nie mam tak dużej wiedzy jak ty.
Przypomne ci sytuację w dolinie Neretwy - gdyby nie ty, to moje zdjęcia były by do bani!
Więc jeśli moge cię prosic - komentuj moje zdjecia dając mi po uszach i chowając uśmiech zadowolenia gdzieś głęboko - to pomoze mi przy kolejnych próbach fotografowania, może bedzie poprawa...
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 20.03.2007 12:46

Plumek napisał(a):
witki napisał(a):

:D :D :D

To raczej mała armatka... ;)

Taaaa - ty i mała armatka.....
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 20.03.2007 13:33

bez obrobki

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 20.03.2007 13:52 przez slawek66, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.03.2007 13:52

Pikne :D i jedno i drugie.

To drugie to Irlandia :?:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 20.03.2007 13:53

Leszek Skupin napisał(a):Pikne :D i jedno i drugie.

kurów, dunajec :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.03.2007 14:00

:lool: aleś mnie wykołował :lool: :D:D:D:D Naprawdę myślałem, że to irlandzkie wrzosowiska :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.03.2007 14:57

Może by tak w ramach nauki wzajemnej exify pod zdjęciami podawać :roll: obojętnie czy to z automatu czy z manuala palone zawsze te dane są :roll: można by więcej się podszkolić bo na cyberfoto jakoś cicho :( chyba na tyle kijowe fotki dałem że im się pisać nie chce :cry:
tomek99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek99 » 20.03.2007 16:08

Rysio napisał(a):Może by tak w ramach nauki wzajemnej exify pod zdjęciami podawać :roll: obojętnie czy to z automatu czy z manuala palone zawsze te dane są :roll: można by więcej się podszkolić bo na cyberfoto jakoś cicho :( chyba na tyle kijowe fotki dałem że im się pisać nie chce :cry:

Właśnie chciałem to zasugerować. Przejrzałem wątek od początku i chyba tylko w 2 fotkach exif nie został wycięty. A dzięki exifowi zawsze można coś wywnioskować...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.03.2007 16:56

slawek66 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Pikne :D i jedno i drugie.

kurów, dunajec :D

A coś Ty Sławku w tym Kurowie robił, pewnie rybki łapał :?: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Pejzaże - uczymy się i dyskutujemy - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone