jan_s1 napisał(a):W ramach wstępu do cronkursu - widok ze wzgórza.
najbardziej podoba mi się ten podział wzdłuż horyzontu u mnie takich nie ma
BeJur napisał(a):najbardziej podoba mi się ten podział wzdłuż horyzontu
BeJur napisał(a):u mnie takich nie ma
jan_s1 napisał(a):Masz niezaprzeczalnie rację. Z każdym nowym sprzętem trzeba się oswoić. Może tylko zupełnie niepotrzebnie napisałaś to ze swoim słynnym przekąsem
Przecież wszyscy wiedzą, że jesteś najlepsza.
jan_s1 napisał(a):W ramach wstępu do cronkursu - widok ze wzgórza.
mariusz-w napisał(a):jan_s1 napisał(a):W ramach wstępu do cronkursu - widok ze wzgórza.
Mnie się podoba ... właśnie przez urozmaicenie ... to znaczy, że wiele się dzieje w tle ... a jednocześnie jest w tym wszystkim porządek.
Ciekawe jest także "falowanie" ... biegnące praktycznie od "pierwszego metra"
Co do kolorów ... to delikatniejsze nasycenie, niż w poprzednich fotkach też mz służy temu zdjęciu !
Jednym słowem ... podoba mi się !
(ale wiesz moja opinia może być nie trafiona ... w conkurso
też zagłosowałem na fotkę, na którą nikt nie głosował ! )
... a w ogóle to ładnie tam u Ciebie !
Pozdrawiam.
BeJur napisał(a):
uważaj, bo napisałam to samo i się nafuczał...
jan_s1 napisał(a):
I tu ci nagle Beata pisze, że najbardziej podoba się Jej linia horyzontu. No czy nie jest to na pierwszy rzut oka czysta, bezinteresowna złośliwość?
I dodaje jeszcze, że u niej to takich nie ma. Ożesz Ty, pomyślałem i napisałem to, co napisałem. Zniosę bez słowa, jak mnie ktoś merytorycznie wdepcze w podłogę, ale złośliwości nie lubię.
Wychodzi jednak na to, że źle odczytałem intencje. Ale w tej sytuacji, słowo daję, trudno było odczytać je inaczej.
Dziękuję Ci Beatko, że wyjaśniłaś sprawę i wszystko może zakończyć się wesołym oberkiem.
BeJur napisał(a):- linia horyzontu - nie wpatrywałam się, czy coś pasi czy tez nie autorowi
BeJur napisał(a): ale teraz to się 5 razy zastanowię, czy warto komentować ...
Rafał K napisał(a): Prawdopodobnie jest to (niestety) zafarb.
Rafał K napisał(a):A pozycję filtra na obiektywie (przy "hardach" dobre ustawienie linii podziału to podstawa) sprawdzisz sobie dokładnie podglądem głębi ostrości.
Pzdr