napisał(a) janniko » 29.04.2011 10:05
Rafał K napisał(a): He, he... obstawiam, że w zacytowanym post'cie Janniko nie ironizował o tym wb canonów, tylko naprawdę go (zgodnie z obiegową opinią) wychwalał
Zresztą niech się sam wypowie
....A ja "na ten przykład
" (mimo obiegowych opinii) mam nie najlepsze zdanie o wb i sposobie odwzorowania kolorów w moim "c" aparacie
Kulko, po co te nerwy?!
Jak sam widzisz, fotograf ze mnie nijaki, aparat na "S" moim zdaniem, pomimo zajebistych opinii, jest do dupy, a chyba tylko Rafał K ma rację..
Przykro mi Rafale, ale obawiam się, że twoje obawy są słuszne - ja b. lubię canonowskie "ubajkowieone" odwzorowanie kolorów! I tu wyjątkowo zgadzam się z obiegową opinią...
Twój pstryczek, Kulko szanowny, naprawdę mi się spodobał, bo ja oceniam fotki prawdopodobnie zupełnie inaczej niż większość tu obecnych - po prostu albo mi się podobają, albo nie. I tylko tyle.
Chciałem tylko napisać, że b. lubię odwzorowanie kolorów Canona... taki mam plebejski gust. A twój pstryczek po prostu jest miły dla oka.
I to tyle w temacie.
Następnym razem postaram się jakoś zaznaczyć, że to nie ironia...
ale też zastanawiam się skąd takie przeczulenie i skąd takie podejrzenia.. przecież nic takiego nie ma w moim poście, co by mogło jakkolwiek wskazywać na ironię.... chyba po prostu znowu odstaję od rzeczywistości, jak przystało na ciemnogród... hm.. ?