jan_s1 napisał(a):longtom napisał(a):I owoc krótkiego wypadu w "trzebnickie".
Co to Twoje "trzebnickie" takie płaskie?
U mnie wychodzi faliste.
Ale czatownia myśliwska jest
weldon napisał(a):kulka53 napisał(a):(...)
Paweł, co ty gadasz?
A te fotki u was w relacjach, to czym niby machaliście?
kulka53 napisał(a):Janniko po prostu unaocznił mi kompletny bezsens używania aparatów tej marki...
kulka53 napisał(a):
8O
Jestem pełen podziwu dla możliwości i zaawansowanej technologii innych producentów aparatów niż beznadziejny Canon 8O (zwłaszcza tych na "S").
To wierne oddanie kolorów, jakże cudownie, idealnie wręcz odwzorowana gama zieleni, od soczystych, rozświetlonych słońcem traw poprzez ledwie rozwinięte, delikatnie ciemnozielone wiosenne listki drzew po przechodzące w żółć rozsypane w artystycznym nieładzie pozostałości po ich kwitnieniu. Powala również na kolana głęboki błękit zupełnie nie prześwietlonego nieba......
Chylę czoła przed geniuszem programistów, którzy stworzyli algorytm tak doskonale sprawdzającego się w każdych warunkach "white balance".....
Czapki z głów :oops:
:cool:
kulka53 napisał(a):Właśnie Canonem.....
Janniko po prostu unaocznił mi kompletny bezsens używania aparatów tej marki, poprzez pokazanie idealnego jakościowo i jakże różniącego się od tego co wypluwa z siebie mój pochodzący z 2005 kompakcik (poprzednia strona), Arcydzieła.....
Lidia K napisał(a):... w połowie wyjazdu canon dostał "urlop" na dalszy ciąg wyprawy.
weldon napisał(a):Lidia K napisał(a):... w połowie wyjazdu canon dostał "urlop" na dalszy ciąg wyprawy.
Fajnie, że nie był to Wasz jedyny aparat
Chociaż wasze opisy, też lubię czytać, to poparte fotką nabierają innego wyrazu
PS Znaczy się, zrobiliście mnie w jajo?
Ale i tak, jakiś Helicon filter, albo Oloneo, albo Photo Filtre powinniście opanować