Dzięki. Nie załapałem korelacji z tym moim obrotem.
A takie puszczenie odbicia w osi zdjęcia ujdzie?
Rafał K napisał(a):Janniko Taki tam "jpeg 300kb" challenge
...
Wyrównane poziomy, gradient nie niebie, ciut kontrastu i ostrości, wykadrowane, (+ zmiana przestrzeni kolorów na adobe) - czyli korekta na 3 kliknięcia ...
Jacek S napisał(a):...
Zupełnie mi się nie podoba.
Nie lubię takich niebeiskich zdjęć.
Sorry.
Leszek Skupin napisał(a):Chciałbym, żebyście się tłumnie wypowiedzieli co Was w tym zdjęciu mierzi, lub co Wam się podoba. Dyskutowałem z Rysiem i mamy zgoła odmienne zdanie na jego temat
...
Wieczorny Giewont
...
janniko napisał(a):... Znaczy się ciemny plan przedni byłby ok, jeśli by niebo było ciemniejsze... albo jaśniejsze... czyli generalnie bardziej kontrastujące.. jakoś tak..
Leszek Skupin napisał(a):Pytanie pomocnicze.... czy przyroda może generować tak zaskakujące kolorystyki
Janusz Bajcer napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Pytanie pomocnicze.... czy przyroda może generować tak zaskakujące kolorystyki
Może.
Rafał K napisał(a):...
Lesiu - balans jest jaki jest
PZDR
To jak z opiniami o fotografii. Życie też generuje różne, czasami zaskakujące opinie ...Leszek Skupin napisał(a):Pytanie pomocnicze.... czy przyroda może generować tak zaskakujące kolorystyki
Nazwałbym to wywieraniem nacisku ...Rafał K napisał(a):Lesiu - balans jest jaki jest