.... miejski.
Bobik69 napisał(a):Crayfish napisał(a):smoki:
nie za mocno obrobiłeś boczki ? tak jakoś sztucznie rozmazane.
Rzeczywiście sposób rozmycia trochę nietypowy... na tyle intrygujący, że w pierwszej chwili moja uwaga skupiła się właśnie na nim - nie wiem, czy o to chodziło
Bobik69 napisał(a):
smoki3 napisał(a):Rozmycie zamierzone o tyle, iż oczywiście po lewej stronie zdjęcia skadrowana została postać i to w czerwonej bluzce! W czasie robienia zdjęcia nie zauważyłem tego. A to trochę inna wersja.
renatalato napisał(a):To może i ja pod ocenę (...)
Crayfish napisał(a):smoki3 napisał(a):Rozmycie zamierzone o tyle, iż oczywiście po lewej stronie zdjęcia skadrowana została postać i to w czerwonej bluzce! W czasie robienia zdjęcia nie zauważyłem tego. A to trochę inna wersja.
Faktycznie, ciężko się pozbyć tej postaci bo jest w okolicach granicy tego okręgu.
Bez rozmycia wg mnie lepsze. Ten sposób rozmycia zepsuł Ci chyba całkowicie zdjęcie.
Może jakieś stempelki ?
Bobik69 napisał(a):Crayfish napisał(a):smoki3 napisał(a):Rozmycie zamierzone o tyle, iż oczywiście po lewej stronie zdjęcia skadrowana została postać i to w czerwonej bluzce! W czasie robienia zdjęcia nie zauważyłem tego. A to trochę inna wersja.
Faktycznie, ciężko się pozbyć tej postaci bo jest w okolicach granicy tego okręgu.
Bez rozmycia wg mnie lepsze. Ten sposób rozmycia zepsuł Ci chyba całkowicie zdjęcie.
Może jakieś stempelki ?
Czasami sposobem na "uratowanie" ujęcia może być przejście na kolorystykę czarno-białą.