Nie daję większych żeby mi nie kradli.
Wszystko co ważne i tak widać.
Rafał K napisał(a):Jest tu jeszcze duży potencjał do wykorzystania (np. ładne cumulusy odbijające się w wodzie - gładkiej - jak teraz i zmąconej jakimś... może kamyczkiem, albo jakiś element "ludzki" np. na końcu 1 pomostu ).
Jacek S napisał(a):Rafał K napisał(a):Jest tu jeszcze duży potencjał do wykorzystania (np. ładne cumulusy odbijające się w wodzie - gładkiej - jak teraz i zmąconej jakimś... może kamyczkiem, albo jakiś element "ludzki" np. na końcu 1 pomostu ).
To wszystko pewnie jest do uzyskania w PS-ie, którego nie mam (umiejętności też).
Dlatego to takie surówki...
jan_s1 napisał(a):Taki paskudny małomiasteczkowy pejzażyk:
Może mnie ktoś wyprowadzi z błędu, ale mnie się troszeczkę podoba.
Rafał K napisał(a): Jest tu jeszcze duży potencjał do wykorzystania (np. ładne cumulusy odbijające się w wodzie - gładkiej - jak teraz i zmąconej jakimś... może kamyczkiem, albo jakiś element "ludzki" ...
weldon napisał(a):Rafał K napisał(a): Jest tu jeszcze duży potencjał do wykorzystania (np. ładne cumulusy odbijające się w wodzie - gładkiej - jak teraz i zmąconej jakimś... może kamyczkiem, albo jakiś element "ludzki" ...
Nie mogłem się oprzeć ... Ale nic tak nie czyni mistrza, jak trening
Rafał K napisał(a):Fata - bez przesady Po co komu "kraść" plik o dłuższym boku 800 Żeby na innym forum wkleić
PZDR