Ano wody w pejzażach ci u mnie dostatek , ale zdecydowanie wolę taką wodę
smoki3 napisał(a):Czwarta rano, polska wieś.
Rysio napisał(a):smoki3 napisał(a):Czwarta rano, polska wieś.
1 fotka jest nieakceptowalna jak dla mnie. Pół czarnego kadru niczego tu nie wnosi. 2 jest zdecydowanie lepsza.
A toś mi chłopie pojechał (dopiero się uczę)...ale jak to mówią ..... Prawdziwa sztuka.....krytyk się nie boiRysio napisał(a):
Jolanda, może i można by nazwać pejzażem, tyle że kompresja zżarła tą fotkę całkowicie. 38.74 KB dla rozdziałki 800x600 pix. to całkowite nieporozumienie. Dla dopełnienia powiem, że zastosowanie tu podwójnie centralnego kadru też raczej uroku kompozycyjnego nie dodaje.
adahu.cro napisał(a):Podziemny pejzaz.
... mnie i w drewnianym kościele....... ( nagle czas sie znalazł )Rysio napisał(a):Smoki3, Jolanda, zakładając ten temat miałem właśnie na celu stworzenie go w formie dyskusji na temat popełnianych błędów, tak więc te błędy wytykam, choć ostatnio tego nie robiłem (trochę brak czasu a trochę brak natchnienia do krytyki)
czyli..... co cie nie zabije to cie .....wzmocni ogólnie to.. dzieki za linki .....co prawda mój aparacik,taki mniej profesjonalny jest....ale jak mówi przysłowie....złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicyto zamierzam to zmienić by przywrócić zakładany na wstępie charakter tematu, więc bójcie się