Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pechowa sobota

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bogusław Marinković
Croentuzjasta
Pechowa sobota

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 01.02.2004 01:50

Miałem nadzieję, że ta sobota będzie jedna z wielu takich, gdzie się będę cieszył wspólnie ze swoimi rodakami ze zwycięstwa Chorwackiej reprezentacji piłki ręcznej- a tu co--Słoweńcy nas pokonali. Jestem zdruzgotany. Chyba dzisiaj ogłoszę na tym forum dzień żałoby.
Co Wy na to?
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 01.02.2004 10:42

Faktycznie duża niespodzianka ! Nie spodziewałem się, że Słoweńcy potrafią tak grać w ręczną, Chorwaci chyba też nie. No cóż piłka ręczna to nie piłka nożna czy koszykówka :wink: / chyba Megg się nie obrazi/i łatwiej będzie przełknąć tą porażkę. Na olimpiadzie będzie lepiej.
Gajus. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.02.2004 12:16

Bogusław Marinković napisał(a):Miałem nadzieję, że ta sobota będzie jedna z wielu takich, gdzie się będę cieszył wspólnie ze swoimi rodakami ze zwycięstwa Chorwackiej reprezentacji piłki ręcznej- a tu co--Słoweńcy nas pokonali. Jestem zdruzgotany. Chyba dzisiaj ogłoszę na tym forum dzień żałoby.
Co Wy na to?
:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Bogusław, jakby Polacy mieli ogłaszać takie dni żałoby, to poza małymi wyjątkami cały czas chodzilibyśmy w czerni :twisted: .... przecież nasi co rusz dają tu i ówdzie d..... :cry:
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 01.02.2004 13:21

W Polsce trochę inaczej to wygląda. My Chorwaci po prostu żyjemy sportem i każdą porażkę ciężko przeżywamy - tacy już jestemy.
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 01.02.2004 15:33

Bogusław Marinković napisał(a):W Polsce trochę inaczej to wygląda. My Chorwaci po prostu żyjemy sportem i każdą porażkę ciężko przeżywamy - tacy już jestemy.

To widocznie jesteście bardzo zestresowanym narodem :( :cry:
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 01.02.2004 15:40

Być może. U nas stosunek do większości sportów jest taki sam jak w Polsce do Małysza. Jak jest jakiś ważny mecz reprezentacji lub sportowca Chorwackiego - wszystkie ulice są puste, a knajpy i domy pełne oglądających kibiców.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.02.2004 20:15

Bogusław,
to życzę Wam wyluzowania, to dobrze wpływa na system nerwowy, Ty jako lekarz na pewno to Wiesz :lol:
Pzdr
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 01.02.2004 21:07

slapol napisał(a):Bogusław,
to życzę Wam wyluzowania, to dobrze wpływa na system nerwowy, Ty jako lekarz na pewno to Wiesz :lol:
Pzdr

No to może trochę rakiji też by się przydało :D Tak dla zdrowotności :P
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 01.02.2004 21:38

Masz racje Skupi. Otworzę za chwilkę dzwi lodówki i wyciągne pyszny napój. Już wypijam ostatnie krople - a do lata trochę zosało.
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 02.02.2004 09:40

Ja wypiłam wczoraj ostatnią butelkę chorwackiego wina... a odnośnie sportowej żałoby - mam czarne włosy. Szkoda Chorwatów. Co prawda do Słoweńców też mam sympatię, ale co Chorwacja to Chorwacja! Polacy zostali sklasyfikowani na ostatnim miejscu - to jest dopiero tragedia!!!

pozdrawiam
meeg
jolek49
trawariczka

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek49 » 08.02.2004 17:24

a ja jeszcze mam na "czarną godzinę" zakamuflowaną flaszeczkę trawaricy z ubiegłorocznego pobytu na Bracu.Wypiję ją (sama!!!) jak się okaże, że w tym roku nie pojadę do Chorwacji :cry: :cry: :cry: :cry:
AniaWarszawa
sport

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaWarszawa » 11.02.2004 22:30

Nawet ja doświadczyłam chorwackiego kibicowania :-)

Podczas moich wakacji w tym roku, pewnego dnia w TV nadawano transmisję meczu piłki nożnej między dwiema drużynami chorwackimi.Każdy Chorwat pracujący w hotelu siedział w sali telewizyjnej,a że było ich całkiem sporo,więc nawet w najdalszych korytarzach było słychać ich okrzyki zagrzewające do walki!Dobrze,że nie był to mecz reprezentacji bo przynajmniej na pytanie "Kto wygrywa?" padała radosna odpowiedź "Chorwaci" :-)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone