Przeszukałem chyba całe forum, ale nie natknąłem się na informację o współżędnych ciekawych miejsc w Chorwacji do nawigacji GPS.
Czy ktoś posiada taką wiedzę i byłby skory do przekaznia namiarów.
Z góry dziękuję
dzidas napisał(a):Witam
Czy może ktoś wie o istnieniu map Chorwacji, które można wykorzystać w nawigacji?
Pozdr.
haka napisał(a):Przeszukałem chyba całe forum, ale nie natknąłem się na informację o współżędnych ciekawych miejsc w Chorwacji do nawigacji GPS.
el_guapo napisał(a):haka napisał(a):Przeszukałem chyba całe forum, ale nie natknąłem się na informację o współżędnych ciekawych miejsc w Chorwacji do nawigacji GPS.
Helooooołłłłłł. Pobudka
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=13814
haka napisał(a):el_guapo napisał(a):haka napisał(a):Przeszukałem chyba całe forum, ale nie natknąłem się na informację o współżędnych ciekawych miejsc w Chorwacji do nawigacji GPS.
Helooooołłłłłł. Pobudka
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=13814
Jaka pobudka! Tam są głównie stacje gazu, parkingi i campingi a nie o to chodzi. Mam na myśli bazę danych o atrakcjach turystycznych a nie stacjach benzynowych.
claude napisał(a):Nie wiem czy myslisz o TT ONE v3 ? To odrobine wiekowa konstrukcja ale jesli bedzie miala najnowsze mapy to powinienes byc zadowolony - intuicyjny, prosty interfejs (oczywiscie to zawsze jest subiektywna ocena), duza szybkosc dzialania i na dzien dzisiejszy chyba niezle pokrycie Chorwacji. Ale musisz pamietac ze to "niezle pokrycie" oznacza 42% , Navigon (mapy od NAVTEQ-a q1 2009) ma 56%. I-go - nie udalo mi sie ustalic jaki obszar pokrywaja mapy Chorwacji od NS. Najgorzej wypada tutaj Automapa bo ma mapy navteqa ale q4 2008, pokrycie ponizej 40%.
REDsnake56 napisał(a):...mam na pokładzie w swoim Larku 43.1
- AutoMapa 6.2.0 (cała Europa)...
lukebe napisał(a):REDsnake56 napisał(a):...mam na pokładzie w swoim Larku 43.1
- AutoMapa 6.2.0 (cała Europa)...
I chodzi Ci ok? Ja na Moov500 jak wrzuciłem AM 6.2.0 to jakaś paranoja jest z szybkością działania. Po kliknięciu "Prowadź do" -> "Adres" nic się nie dzieje przez jakieś 15 sekund. Dodam że AM 6.1.0 działa elegancko.